1. Binnenkort promotiecampagne Perfect Dark Zero

Binnenkort promotiecampagne Perfect Dark Zero

Rareware werkt nog steeds aan Perfect Dark Zero en start binnenkort zelfs met een grote promotiecampagne rondom het spel. Dit laat de ontwikkelaar weten in de brievenrubriek op de officiële site. Op de vraag wat er precies aan de hand is met deze titel, wordt er als volgt geantwoord:

We can certainly confirm that PD0 hasn't been canned, even if we continue to body-swerve around the whole next-gen question. With regard to further info, obviously we have to co-ordinate these things with Microsoft Game Studios now and we're still waiting to hear when they want to kick off the big promotional campaign, but it shouldn't be too long coming.

De Britse ontwikkelaar wil verder dus niet ingaan op de vraag of Perfect Dark Zero op de huidige of op de opvolger van de Xbox verschijnt. Voor de grootschalige promotiecampagne moet Microsoft nog het startsein geven, maar dat zal niet lang meer duren.

Al lange tijd horen we niets over deze titel, maar Rareware heeft al verschillende keren laten weten dat er nog steeds aan gewerkt wordt. Mogelijk is de E3 in mei het podium waarop we meer van het spel te zien krijgen. Naast meer informatie verwachten we dan ook te horen op welk systeem de first-person shooter verschijnt: de Xbox of Xbox 2. We houden je op de hoogte.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • ik denk dat het een lauch titel wordt voor de xbox 2.

 • ik denk ook voor Xbox2

  kameo btw naar't schijnt ook naar xbox 2

 • De verwachting was dat de Xbox 2 nog voor maart 2006 zou verschijnen. Maar dat is allemaal erg onzeker, we zullen gewoon de E3 moeten afwachten waar we er meer over horen. Speculeren is altijd leuk natuurlijk: ik denk ook dat Perfect Dark Zero een geweldige launchtitel voor de Xbox 2 wordt :).

 • Wat ik vreemd vind is dat perfect dark voor de n64 een "volwassen" titel was en nu heeft microsoft de game een cartoony look gegeven :S  En over de geruchten van de release van de nieuwe x-box (Xenon,360 or whatever) het schijnt dat hij al dit jaar met de kerst in de winkels moet liggen.

 • Deze game gaat zwaar ass-kicken, hiervoor haal ik zeker een Xbox 2 in huis. Komt ie gewoon op de Xbox, dan is het ook goed dan koop ik 'm meteen.  Hoe dan ook de opvolger van Perfect Dark komt standaard in m'n collectie. :p

 • hmmm zal wel naar xbox 2 gaan.. vindk best jammer :p

 • -oeps dubbel hehe-

 • Ben heel benieuwd hoe het er uit zal zien.. KAmeo komt wel op de xbox gewoon hoor…

 • weet je dat wel zeker?

  Geruchten beweren anders. Maarja we'll see

 • Ik hoop iniedergeval dat KAmeo nog komt :P

 • ik hoop dat ie op de PS3 komt

 • Reactie van D. Maddy (145.53.119.38) geplaatst op 11 februari 2005 10:12

  Ik hoop op een andere console

  Toch lijkt me die"Xbox 2" wel een fijne console

  ik zie dan nog wel wat ik eigenlijk ga kopen

  Lijkt me sterk dat MS één van de meest verwachte games gaat delen met de concurrenten.  Reactie van MasterAap geplaatst op 11 februari 2005 13:47

  ik hoop dat ie op de PS3 komt

  Dus jij denkt dat MS RARE koopt, hun games laat maken en vervolgens die games ook op de concurrenten uitlaat komen?


 • hmm ik word (niet meer) warm van deze titel.. mss was dat anders geweest als niet meer dan de helft (d8 ik) van het originele rare-team weg was gegaan. ze hadden ook geen cell shaded gfx's moeten doen vind ik..

 • Ik heb toendertijd Perfect Dark op de Nintendo 64 geprobeerd bij Intertoys. Ik vond 't niet geweldig, had met de besturing te maken denk ik. Die controller lag niet lekker in de hand. De Gamecube Controller is vele malen beter.

  Deel 2 zal wel op de Next Xbox uitkomen. Zoals vele hebben gezegd mogelijk een launch titel.

  Wachten op de E3 maar he. Nog een paar maandjes geduld.

 • aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa het spel der spellen aan bid het !!! beter shooter bestaat niet :P

 • Ik slaap er niet minder van.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren