1. PS3 Slim, waarom zou je?

PS3 Slim, waarom zou je?

Op 18 augustus, tijdens de Sony persconferentie, heeft Sony de PS3 Slim aangekondigt en deze week ligt hij alweer in de winkel. Deze 'nieuwe' PS3 is 33% lichter en 36% kleiner dan de 'oude' PS3. Hij heeft wat meer geheugen gekregen(120gb, in plaats van 80gb) Hij kost 300 euro, maar na zijn aankondiging is de oude ook naar die prijs verlaagd. Mijn vraag is: 'Waarom zou je nu de PS3 Slim kopen?'

Ik heb nog geen PS3 en ga er binnenkort eentje kopen, eindelijk (zie vorig weblog: http://www.insidegamer.nl/members/71097/weblog/4679). Maar ik zie geen reden om de PS3 Slim te kopen, ipv de gewone. Want de PS3 wordt gebundeld met bijvoorbeeld een spel + controller, dat maakt het een stuk voordeliger. De PS3 Slim is alleen wat kleiner en lichter, maar hij is ook weer minder mooi naar mijn mening en zoveel maakt grootte en gewicht niet uit voor mij. Dan is nog de enige reden dat ik voor de Slim zou kunnen gaan de 40gb meer geheugen. Maar dan is het makkelijk kiezen: 1 spel+controller extra, of 40 gb. Dan kies ik toch voor het eerste!

Graag hoor ik van mensen wat zij hier van vinden en wat hun motovatie zou zijn wél een Slim te kopen, aangezien ik me er nogal over verbaasde mensen te vinden die een Slim willen terwijl ze de oude nog hebben staan.

Dit artikel delen

Over de auteur