1. Eerste Xbox Doom III screenshot

Eerste Xbox Doom III screenshot

Vandaag is het eerste beeldmateriaal van de Xbox versie van Doom III gepubliceerd. Het screenshot is op de webpagina van TotalVideoGames te bekijken.

Onlangs werd bekend dat Doom III in aangepaste versie op de Xbox zal verschijnen. Hierin worden de spelwerelden opgesplitst. Bovendien zal het spel een Xbox Live optie bevatten. Over de verschijningsdatum van de Xbox versie is nog niets bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Hmm, dat ene shot ziet er niet echt al te best uit. Zal wel slechte kwaliteit zijn ofso.

  • Nou ik heb het gisteren al gezien op een ander site en nu dus ook, en ik vind het wel meevallen hoor ?

  • Het valt idd mee. Maar een spel als Doom 3 hoort spectakulair te zijn, zo mooi. Niet een spel in de categorie het valt wel mee hoor.

  • Nou doom 3 is de eerste game die volgens mij in de huid kruipt van de next- graphics technologie dus een game als Doom kan je niet zeggen dat het mooi hoort te zijn want dit is de eerste game van de Doom reeks die zo mooi inelkaar is opgebouwd met verbluffende graphics. Dus vandaar dat ik de screenshot wel mee vind vallen. Om eerlijk te zijn vind ik hoe jij het zegt spectaculair en mooi.

  • Het resolutie is natuurlijk "tuned" down van de XBOX versie. Ik vind het er knap uitzien, erg mooi zelfs. Ik wil het wel in motie zien op me XBOX.

  • Was gisteren al :)

    Kzag hem al op het forum.. niet echt speciaal…

  • je kan de kwaliteit denk ik pas goed beoordelen als je een filmpje ziet

  • Je kan de kwaliteit pas goed beoordelen als je het spel speelt :) Dan weet je ook dat het echt ingame is. Zo'n filmpje kunnen ze zo mooi maken als ze zelf willen. Maar ik snap één ding niet Iedereen zit op die graphics de geile maar ik heb niemand gehoord of de bestuuring wel goed werkt of andere dingen die volgens mij een game mooier maken dan heel dat graphics gedoe. Een spel moet er kwa Graphics wel goed uitzien maar het hoeft van mij echt niet "fotorealistisch" te zijn (Zoals dat bij Resident Evil Zero de bedoeling was).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren