1. Sony kondigt nieuwe films op UMD aan

Sony kondigt nieuwe films op UMD aan

Sony Pictures Home Entertainment heeft gisteren vier nieuwe films op UMD formaat aangekondigd. Deze films kunnen op de PSP worden afgespeeld.

Het gaat hier om XXX," "Hellboy," "Resident Evil 2" en "Once Upon A Time in Mexico." Alle deze vier films zullen vanaf 19 april in Amerika verkrijgbaar zijn. In de daaropvolgende maanden zullen nieuwe films op UMD formaat worden uitgebracht.

Vanaf april zullen er ook in Japan films op UMD worden uitgebracht. Europa zal niet veel later volgen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • WAT MOET JE ER MEE????

 • Waarom koop je uberhaupt zo'n UMD film? Dat ding komt maanden later uit en is dus allang in de bios te zien of op DVD te krijgen :S En met films heb ik altijd: 1x zien en hoogstens nog een paar keer met vrienden maar dat ga je dan niet op een PSP doen.  Wat Tiewl zegt :p

 • wat denk je van kijken??? haha op zich niks mis mee kijken op psp.. maar 'tis niks voor mij en is trouwens ook te duur, daar heb ik mijn dvd speler voor en me pc (en internet :D)

 • lol, men begrijpt hier dus nog altijd niet waarvoor een handheld dient…

  Voor als je op reis gaat, lange ritten, …

  Die films zijn dus cool!

 • wel, hou jij het dan maar met je groot lomp ding.

  PSP is gewoon alles ineen!

  Revolutionair!

 • ik schat rond de 15 euro lolo.

  Jordyy, ik weet niet juist of je het van jezelf weet, maar jij bent de fanboy. waarheid kwetst…

  Altijd janken…

 • Als die umd films een paar maanden later uitkomen!!!, worden ze wel midner dna 15 euro toch?, want die gewone dvd's zijn dan al goedkoper enoz!!

 • Hmm, ik denk dak een umd-schijf duurder is dan een dvd schijfje. Om nogmaar over het "beperkte" doelpubliek te zwijgen. Verwacht dus ook niet dat een umd goedkoop zal zijn. Ik schat ze gewoon rond de prijs van een nieuwe dvd film.

  Goh, tenzei je zo een mega fan bent van films zoals star wars, matrix,… Dan zou ik mn geld toch gewoon sparen voor een goeie game in plaats van een film waarmee je binnen een paar jaar op tv om de oren wordt gezwaaid.

  Ik vraag me trouwens ook af of ze niet-mainstream films gaan overdragen naar het UMD medium, ik vrees er in ieder geval al voor.

 • "nu wordt in de file staan of een drop-out uurtje op school weer fun.. "  Heh, daar hebben we toch altijd al de gameboy (advance) voor gehad? :p

 • deze shit gaat zwaar floppen..

 • tja de één vindt dit kul de andere vind dit tof.

  Ik vind het wel cool, maar een film kan je op op je 1 Gig mem. stick zetten.  Dit moet je gewoon als de legale manier zien om films te kijken op je PSP.  Reactie van Cartelir geplaatst op 12 februari 2005 23:28

  Hmm, ik denk dak een umd-schijf duurder is dan een dvd schijfje. Om nogmaar over het "beperkte" doelpubliek te zwijgen. Verwacht dus ook niet dat een umd goedkoop zal zijn. Ik schat ze gewoon rond de prijs van een nieuwe dvd film.

  Goh, tenzei je zo een mega fan bent van films zoals star wars, matrix,… Dan zou ik mn geld toch gewoon sparen voor een goeie game in plaats van een film waarmee je binnen een paar jaar op tv om de oren wordt gezwaaid.

  Ik vraag me trouwens ook af of ze niet-mainstream films gaan overdragen naar het UMD medium, ik vrees er in ieder geval al voor.

  Kijk zo denk jij, maar er zijn genoeg filmfreaks die er anders over denken.

  Maar idd ik zou eerder een DVD van de film kopen dan een umd voor me PSP.

  Als ik film wil gaan kijken op mijn PSP doe ik het wel via de mem. stick/card. • Ik vraag me echt af waarom Sony heil ziet in video op UMD. Waarom zou iemand dat in godsnaam kopen?

 • @Rano:  Tja ze weten vast wel dat de meesten hun films via de mem.stick/card gaan kijken.

  Heb het idee dat Sony in de toekomst andere plannen heeft met UMD.

 • En dan? filmpje gekeken, batterij op….

  Lol daar heb je gelijk in :D:D Het lukt wel als je naast een stopcontact gaat kijken (maar als dat thuis is heb je er vast een DVD speler bijstaan, waardoor het geen zin meer heeft op de film op je PSP te kijken :S)

 • Tja, je moet die umd filmpjes idd niet aanschaffen voor ze gewoon thuis te zien…  (anuwel, als er nu zo'n kabel zou komen waarbij je, je psp aan de TV kan aansluiten)

 • Tis leuk voor op reis,maar ik doe wat liever games,is beter dan een film op zo'n klein schermpje vind ik,en omdat de games van Nintendo me meer aanspreken haal ik me dus de DS…en nee ze zijn niet kiddy,dat denken er alleen maar veel,maar tis totaal niet waar…  Maar t lijkt me leuk in de trein ofzo zitten,lekker film kijken…en kijken..en kijken…en intusse heb je een stijve nek…nee zoals k al eerder zei,k doe toch wat liever games :) hoewel ik Resident Evil 2 wel wil zien,aangezien ik t gevolg op deel 1 wil zien!!!

 • waarom is iedereen zo negatief over de ds. als het een verbeterde gba is, wat is de psp dan. dat lijkt me dan toch een draagbare playstation 2 met iets slechtere graphics. het zijn beide vette apparaten met een andere doelgroep

 • Ik heb liever Final Fantasy Advent Children op mijn PSP maarja

 • Toch wel heel erg vreemd dat Sony ook nog eens een grote film maatschappij heeft.. En dan ook heel erg vreemd dat ze dan films uitbrengen op UMD. En dat je ze dan kan afdraaien op je PSP. Het vreemdste vond ik ook nog die DVD functie op de PS2. Raar spul die multimedia consoles en handhelds:-))

 • WTF moet ik met deze films. Hellboy heb ik al in de zomer gekeken dan praten we al over een film van 1 jaar oud die nieuw uitkomt. En die andere stammen uit de pre-historie. Moeten tog egt wel wat nieuwere film uitkomen hoor. Dit aanbod is namelijk waardeloos.  BTW: 1 dag na mijn verjaardag komen ze dan uit!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren