1. Constantine

Constantine

Vanaf afgelopen vrijdag (11 februari) ligt Constantine officieel in de Nederlandse winkels. Er was wat onduidelijkheid over de releasedatum, maar deze is naar voren geschoven om toch tegelijk met de film te vallen. Die film is vanaf 17 februari in de bioscopen te zien. Op InsideGamer zul je deze week ingelicht worden over het spel én we geven vijf exemplaren weg. Houd de site dus zeker in de gaten.

Over Constantine

Terwijl de film Constantine, met Keanu Reeves (bekend van onder andere The Matrix) in de hoofdrol, vanaf 17 februari in de bioscopen te zien is, brengen Warner Bros en SCi Games het spel naar de PlayStation 2, Xbox en PC. Contantine is gebaseerd op de comic Hellblazer. De hoofdrolspeler John Constantine, een harde en bovennatuurlijke tovenaar, zal reizen tussen de aarde en de hel en ondertussen de meest verschrikkelijke demonen moeten verslaan.

Het spel heeft, behalve het horrorthema, wel wat weg van Max Payne. De speler ziet de actie vanachter de hoofdrolspeler en kan met verschillende vuurwapens de vijanden neerschieten. Bovendien wordt het verhaal verteld in de ikvorm, en zijn de omgeving nogal guur en duister. De sfeer wordt in ieder geval goed neergezet en het verhaal volgt de lijn van de film. Hierdoor is Contantine vooral leuk voor de mensen die de film geweldig vonden! De PC-versie ligt overigens pas vanaf 25 februari in de winkels, terwijl de spelcomputerversies nú al te koop zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ziet er creepy uit.

 • mwa lijkt me niet echt een leuk spel wat lang zal boeien

 • Wel een redelijke game!

 • lijkt me stoer spel :D

 • Die film lijkt me wel wat, maar het is nog maar afwachten wat het met deze game word. Heb er weinig over gehoord.

 • Is een redelijk game, heb de reviews gelezen namelijk, allemaal rond de 6..

 • mwa lijkt me niet echt een leuk spel wat lang zal boeien

  Ja, dat kan je wel afleiden aan dit stukje tekst en deze pics ….

  (laat me raden, de game komt niet naar GC?)

 • Film zal wel leuk zijn en het spel zelf is goed (op gammo gezien)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren