1. Brief aan Meneer Sony

Brief aan Meneer Sony

Beste Meneer Sony,

Ik denk dat mijn ps3 ernstig ziek is. Het begon zo'n week geleden toen mijn background naar lila- paars begon te veranderen. Ik had nog geen enkel vermoeden maar twee dagen geleden kwamen er glinsters op mijn background. Best vreemd vond ik hoor meneer Sony. Sterker nog, hij wou geen witte controllers meer dragen en had enkel nog oog voor zwart- lederen controllers. Hij leek verslaafd te zijn aan shoppen want er verschenen overal links naar de psstore. Het sloeg echt alles wanneer mijn ps3 freesde wanneer de kont van Nathan Drake in beeld verscheen zodat hij kon gluren! De gluiperd!

Ik had er echt genoeg van en belde naar jullie klantendienst om te melden dat mijn ps3 ernstig ziek was. De persoon aan de telefoon was heel vriendelijk tegen mij en vroeg zelfs als ik een grap maakte. Daarna was de verbinding verbroken, heel spijtig want de meneer was echt heel vriendelijk. Ik moet jullie er wel op wijzen dat er iets fout is aan jullie telefoonverbinding. Na 3 keer mijn uitleg te hebben gedaan werd de verbinding steeds verbroken. Daarna probeerde ik jullie zelfs nog 28 keer te bereiken en ik kon maar verbinding krijgen bij het laatste telefoontje. De persoon aan de telefoon was duidelijk nieuw bij jullie want hij wist enkel maar iets te vertellen over een rechtszaak en iets van stalken. Wat bedoelt hij daarmee meneer Sony? Ik vond die opties echt niet op mijn ps3! Eerlijk waar!

Nuja, het was overduidelijk dat die mensen mij niet konden helpen dus ging hogerop. Mijn huisdokter had er duidelijk meer verstand van wanneer ik hem de uitleg deed over mijn zieke ps3. Hij beloofde me mee te nemen naar iemand die me beter ging kunnen helpen met mijn soort probleem. Ik geloof dat het een psychiater heet. Heel vriendelijke man trouwens! Hij heeft mijn hele verhaal beluisterd en enkele vragen gesteld die er eigenlijk niks mee te maken had (begreep er echt niks van ). Op het einde van het gesprek hoorde ik hem fluisteren tegen mijn dokter dat het iets met mentale problemen moet zijn. Dus weet jij wat er fout is met mijn ps3 meneer Sony?

Groetjes,

Gill Bates

Dit artikel delen

Over de auteur