1. Singles 2: Triple Trouble aangekondigd

Singles 2: Triple Trouble aangekondigd

Het vervolg op Singles: Flirt Up Your Life is vandaag op valentijnsdag aangekondigd. In Singles 2: Triple Trouble kun je spelen met drie kamergenoten in één appartement. In Singles 2: Triple Trouble verhuist je hoofdpersonage naar een appartement. Helaas woont daar onder andere een ex van je en dat zorgt voor spanningen in het appartement.

Ontwikkelaar Rotobee wil van Singles 2 meer een romantische komedie maken en minder de nadruk leggen op sex. Daarnaast voegt de ontwikkelaar vijftien doelen aan het spel toe. Ook zijn er nieuwe functies in het spel te vinden. Het is nu ook mogelijk om feestjes te geven en andere mensen te ontmoeten. Singles 2 kent ook een aantal nieuwe locaties zoals een bar.

Het eerste deel zag er al goed uit en de makers willen het spel nog mooier maken. Zo maakt het spel gebruik van de laatste DirectX 9.0 technieken. Net als het eerste deel van Singles zal Singles 2: Triple Trouble voor ongeveer dertig euro in de winkels liggen. In mei wordt het spel verwacht. De eerste screenshots kun je hier vinden. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Hou niet zo erg van dit soort games. Sims gaat nog wel maar dit vind ik een beetje teveel van het goede. Wel leuk om t op valentijdsdag aan te kondigen.:D

  • Je zegt als het "wat waarschijnlijk zo is", dus dat betekent dat je het niet hebt gespeeld dus hoe weet je dan of het een aftreksel is van de sims. ga eerst eens het spel spelen voordat je iets doms zegt…..

  • Nee ik bedank DE SIMS is de beste game en singels is echt een klote game

  • singles is bijna het zelfde als sims maar dan alleen alleen maar BLOOT!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren