1. De games zijn op!

De games zijn op!

Vandaag zit ik grieperig thuis, maar niet zo ziek dat ik alleen maar op de bank lig te pitten. Ik verveel me dus aardig dood, want ik zit met een groot dillema: ik ben door al mijn games heen! Nu mijn PS3 kapot is moet ik het doen met de 360 en daar heb ik elk spel al helemaal op grijs gespeeld. Een paar korte 'recensies' over de games die ik bezit en waarom ik ze boeiend vind of niet:

Call of Duty 4: Modern Warfare

Was ik een tijdje flink mee bezig, maar 'k ben er nooit echt verslaafd aan geweest. COD 4 is voor mij niet wat het voor de meesten is en dat komt waarschijnlijk vooral door het feit dat ik WaW al aardig wat uurtjes gespeeld heb. Die game had ik namelijk eerder dan het vierde deel (paar maandjes terug gekocht) en vandaar dat Modern Warfare mij misschien niet zo heel erg kan boeien. De singleplayer was leuk, multiplayer zeer vermakelijk, maar daar hield het dan ook bij op. Ik wil niet zeggen dat COD 4 slechter is dan WaW, maar haast identiek zijn de twee wel. Vandaar dat ik Modern Warfare niet dolgraag meer in mijn 360 stop.

Gears of War 2

Bij vlagen de meest geniale, gruwelijke game die ik tot nu toe heb gespeeld op de witte console. Gears 2 is zo gruwelijk vet en bloederig, dat ik enige tijd zelfs erg verslaafd ben geweest aan deze game. Probleem is echter dat ik de ongelofelijk vette singleplayer campaign al na een paar dagen had uitgespeeld en de multiplayer me minder boeide. Horde was zeer verslavend en al bij al heb ik de multiplayer een paar maanden lang gespeeld. Helaas kon ik niet ontkomen aan het eindejaarsgeweld van de PS3 (anno 2008) en belandde de game in de opbergkast. Sinds kort speel ik Gears weer, maar al die modi komen me een tikje tè bekend voor. Tel daar de lagg bij op en er is weinig meer aan. Helaas heb ik Gears of War 2 zó grijs gespeeld, dat 'ie niet in aanmerking komt voor een nieuwe obsessie.

Fable II

Paar dagen geleden weer aan begonnen - na een stop van twee maanden - en verassend snel uitgespeeld. Ik dacht dat ik pas op de helft van het verhaal zat, maar na enkele uurtjes magie, sfeer en hakken rolden de credits al over het scherm. Online spelen nog genoeg mensen Fable II en ook zijn er nog talloze sidequests te spelen. Helaas hield ik het zonder een duidelijke rode draad niet lang meer vol en zo zeg ik vaarwel Fable II.

Banjo Kazooie: Nuts 'n Bolts

Saai, makkelijk - desondanks kleurrijk en sfeervol. Ik begon vol goede moed weer aan mijn avontuur, om na een uurtje de disc alweer uit de 360 te halen. Deze game spreekt mij totaal niet aan en zal dat waarschijnlijk ook nooit doen.

Viva Pinata

Vermakelijk, voor even. Het bouwen van een tuintje voor levendige - met snoep gevulde - beestjes is in het beginstadium leuk, maar verliest steeds meer snelheid naarmate je verder komt. Er is niet echt een duidelijk doel in de game. Bovendien doen de pinata's niet veel meer dan elkaar het leven zuur maken, slapen en rondwandelen. Door speciale maatregelen te treffen kun je zeer zeldzame diertjes in je tuin kweken, die je behoorlijk wat geld kunnen opleveren. "Maar waarom zou je?!", roep ik in mezelf terwijl ik het schijfje weer terug in zijn jewelcase doe.

En zo ben ik op dit moment de FIFA 10 demo aan het downloaden, om die maar eventjes kapot te gaan spelen. I NEEDS NEW GAMEZ!!!

Dit artikel delen

Over de auteur

Mad