1. Electronic Arts uit kritiek op N-Gage

Electronic Arts uit kritiek op N-Gage

De baas van Electronic Arts, John Riccitiello heeft flinke kritiek geuit op de N-Gage van Nokia. In het interview met Reuters vertelde John niet alleen dat hij de N-Gage nutteloos vond:

"When I picked that thing up I knew it was a dog - it just feels stupid."

Volgens hem weet Nokia nog niet hoe je succes moet boeken in de spelindustrie, maar daar zullen ze ooit achter komen. In hetzelfde interview vertelde John dat Electronic Arts dit jaar de concurrentie ver achter zich zal laten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Dat vind ik nou ook John!

 • Why the fuck maken ze dr dan games voor.  Ze zijn alleen maar op hun teentjes getrapt omdat hun games er niet voor verkopen.

 • sorry hoor maar dat ding is ook gewoon super vaag… damn zo groot man en de besturing vindt ik echt zwaar kut gewoon een actie van nokia om te doen alsof ze bij de "gang" horen van grote game makers…

 • de n-gage is een klote apparaat.

 • net zoiets als zeggen dat een meisje een lelijk wijf is en haar vervolgens op de bek pakken …. ze hanteren daar een dubbele moraal volgens mij.

 • "net zoiets als zeggen dat een meisje een lelijk wijf is en haar vervolgens op de bek pakken …. ze hanteren daar een dubbele moraal volgens mij. "  Inderdaad. Het bewijs dat EA van geld houdt en niet van games.

 • De N-Gage is helemaal zo slecht niet hoor, de specs bijvoorbeeld zijn erg goed. Alleen de manier van spel vervangen is slecht, en je moet de telefoon raar houden als je zonder headset belt.  Gamers zijn gewoon zo conservatief als de pest… Als iets ook maar een beetje anders is dan normaal sucked het meteen, niet alleen de N-Gage dus, maar ook de Nintendo DS wordt al door velen afgeschreven zonder dat ze ook maar iets hebben gezien… Beetje jammer.  Verder denk ik wel dat de N-Gage 2 (waarvan ik toch wel veracht dat die komt) het wél zal maken op de handheld game markt. Nokia is niet stom.


 • Nou?

  de N-Gage is tot nu toe alles behalve succesvol..

  Dus ze zijn wel een klein beetje stom :)  Vind het persoonlijk ook een nutteloos ding. Nokia heeft het totaal niet goed aangepakt. Het gamen is vrij kut op dat ding en het telefoneren gaat kut. Inplaats van dat die 2 dingen elkaar aanvullen halen ze elkaar naar beneden.  Maarja moet EA dat nu weer melden? dat is ook totaal nutteloos. Normaal gesproken zou ik zoiets bestempelen als grootheidswaan, maar ja EA heeft helaas een groot marktaandeel. Dus kan ik het hooguit arrogant noemen :)
 • Ik vind die N-Cage maar een lame ding. En dan wil je ermee gaan bellen, moet je hem op zijn kant gaan houden.

 • N-gage is kut, klaar.

  Denk ook dat EA weer miljoenen gaat verdienen, allemaal door die gekochte namen zoals Goldeneye, james bond doet altijd goed.

  En dan ook nog The Sims dropt even langs…

  Denk dat EA het wel gemaakt heeft, ookal is kwaliteit laag ze verkopen echt ontzettend veel.

 • EA zuigt net zo hard als de N-gage…….

 • N-gage is kut, klaar… Mooie woorden GameCube:)!

  ____________________________________________________________

  De N-Gage is helemaal zo slecht niet hoor, de specs bijvoorbeeld zijn erg goed. Alleen de manier van spel vervangen is slecht, en je moet de telefoon raar houden als je zonder headset belt.  Gamers zijn gewoon zo conservatief als de pest… Als iets ook maar een beetje anders is dan normaal sucked het meteen, niet alleen de N-Gage dus, maar ook de Nintendo DS wordt al door velen afgeschreven zonder dat ze ook maar iets hebben gezien… Beetje jammer.

  ____________________________________________________________  Ik ben niet conservatief, de Nintendo DS Owned elke handheld, de N-Gage 2 + PSP enz.. enz.. Zie je? Maar de N-Gage is niet anders dan Normaal… het is gewoon een telefoon met een handheld gecombineerd… dat kon normaal zijn maar het is gewoon kut uitgewerkt…

 • GBA is ook kut, alle handhelds zijn kut, tenminste kan je met N-gage bellen. Hopelijk word de PSP wel iets high techs dan koop ik hem misschien. De DS zal wel weer speelgoed worden net als de GBA…

 • N-Gage is duur, kan je veel beter zeggen :P

 • Notorious wat is de Xbox dan? je kan alle consoles definieren als speelgoed.

  Niet dat ik dat doe.  Je ziet toch zoveel ouders die denken dat een console speelgoed is

  de ene wat meer dan de andere.


 • De n-gage heeft goede graphics, heeft mp3, heeft radio en je kan veel andere shit op dowloaden. En je kan er mee bellen.

  Ze moeten als er een n-gage2 zou uitkomen, de telefoon functie wegdoen, een groter scherm in zetten en alle overige functie gewoon houden. Dat is de beste optie lijkt mij

 • de N-gage is een perfect ding. Hij is alleen te groot, ziet er lomp uit, rare manier van bellen en de batterij gaat niet lang mee. Over die batterij, ze moeten er de krachtigste batterij in steken vind ik, want als je bellen, muziek en gamen combineert op de N-gage is die batterij snel leeg. Ik vind ook dat ze de telefoon functie er uit zouden moeten doen, maar Nokia zal dat denk ik nooit doen. En een groter scherm zal ook moeilijk worden, maar het zal toch moeten. De enige oplossing: het ding opklapbaar en compact maken. Het scherm is eigenlijk een grote hindernis. met een scherm zo groot als dat van de GBA wordt het ding zo groot als de SP, en ik zie mij daar niet mee bellen. Als Nokia hier nix voor vind, vind ik dat ze het bij telefoons en GSMs moeten houden.

 • Notorious wat is de Xbox dan? je kan alle consoles definieren als speelgoed.

  Niet dat ik dat doe

  DVD spelers zijn volgens jou speelgoed?


 • Op de GBA kan je ook films kijken..

 • Ach gut, Notorious heeft ook hier een plaat voor zijn kop. Maar goed, daar ga ik verder niet op in :P  En ik zie de meeste mensen niet echt met argumenten komen waarom de N-Gage kut is. Buiten de minpunten die ik al genoemd heb, die zijn er ook echt ja. Maar het basis idee en de specs zijn echt wel goed. Als Nokia de opvolger goed uitwerkt is het een geduchte concurrent, neem dat van mij aan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren