1. Yuji Naka spreekt over Nintendo

Yuji Naka spreekt over Nintendo

In een interview met het Nintendo Official Magazine (NOM) heeft Yuji Naka, geestelijk vader van Sonic, enkele informatie vrijgegeven omtrent de band met Nintendo.

Zo zal de nieuwe Sonic op de GameCube dit jaar nog verschijnen en op de Electronic Entertainment Expo (E3) in mei speelbaar zijn. Verder liet Naka los dat Sonic op de Nintendo Dual Screen veel verbeterd is sinds de eerste technische demo die op de E3 2004 te zien was. Yuji Naka houd zich veel bezig met Sonic DS op dit moment. Naka heeft verder gezegd dat Phantasy Star Online zal terugkeren, maar niet voor dit moment.

Ook vertelde Naka dat Shigeru Miyamoto (Nintendo) en hij het vaak heben over mogelijke projecten met het thema: 'Sonic vs Mario'. Hiermee bedoeld Naka samenhang tussen deze twee personages, bijvoorbeeld Sonic in Mario Kart. Miyamoto en Naka kunnen hier echter niet veel over zeggen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • sonic vs mario? cool!

 • als ze sonic nou in de volgende super smash stoppen

 • Sonic in mario kart of smash bros. :D

 • Wat als ze nu eens afstappen van die afgezaagde iconen. -_-'. Die spaghettivretende italianen hangen steeds meer mijn voeten uit. Het mag dan wel Nintendo's mascotte zijn, ze melken het concept gewoonweg uit. Mario 64, Mario Sunshine, Mario Golf, Mario Tennis, Mario kart, Mario Kart Double Dash, Super Smash Bros, Mario Party, etc. Sonic bij één van die games voegen zal dan ook wel niet zo héél cool zijn als het zal klinkt.

 • Owja Onkel… noem jij eens een creatief spel wat niet-Nintendo is? Volgens mij is het Nintendo die de laatste tijd de gamebiz' voorziet van originele spelletjes. Wario Ware, Donkey Konga, Donkey Kong Jungle Beat, Another, Yoshi's Touch & Go, Kirby's Magic Paintbrush, Yoshi's TIlt en Roll ofzo :P en Pikmin.  Nee ik ben geen hardcore nintendo fan. IK houd wel van de N-games, maar ik heb ook een xbox en de PSP, PS2 vind ik voerige apparaatjes… Maar blijf van mijn makker Mario af… Damn man… • als nintendo nou een sonic zou maken.Dan heeft sega weer een top sonic

  Je bent ziek in je hoofd! Dan is het laatste beetje coolness van Sonic meteen gekiddyficeert!  Sonic owned Mario. Beter komt die nieuwe Sonic snel op andere consoles. Sonic rulez maar ik ga geen GC kopen.

 • Ooit een betere platformer gespeeld dan Mario 64(DS)? Ooit een beter fighter gespeeld dan Smash Bros? Ik vind zelfs Mario Tennis beter dan Top Spin, zolang je die typische mario dingen uitzet. Alleen Mario Party ben ik spuugzat vanaf het begin, voor de rest moetne jullie niet zeuren. Sonic moet trouwens uit Mario's eigen games wegblijven :)  Jak and Daxter 1, 2 & 3

  Ratchet & Clank

  Betere fighter?

  Soul Caliber 2

  Virtua Fighter

  zelf Tekken vind ik beter  Mario Tennis beter dan Topspin?

  bwahaha. Topspin wordt gewoonweg overal de hemel ingeprezen en meneer beweert dat Mario Tennis beter is? Zelf Smash Court Tennis: Pro Tournament 2 is beter.

 • Misschien heeft ie Mario tennis al '-_-

 • beter. Lijkt me wel een cool een game met zowel Mario als Sonic.

 • Er waren wel eens rumors dat Sonic en Tails in SSBM unlockable waren,maar dat was helaas niet zo,hoop dat ze (of alleen sonic) wel in de volgende SSB zitten…het lijkt me wel beetje raar om Sonic in Mario Kart te zetten,maar in een SSB lijkt ie me wel vet.  Oja,hier is een pagina van die Sonic Rumor in SSBM: http://ssbm.detstar.com/images/sonictails.cfm

 • zou heel miss wel vet zijn om sonic "gewoon" in een fzero deel te stoppen aangezien dat het enige nintendo spel is wat heeeel snel is :D maar dan niet met wagen maar dat hij gewoon rent, dat zou best cool zijn… sonic moet iig niet in een andere nintendo-game komen!

 • @ Terrored  Die F-Zero wagens gaan wel zo'n 1000 en soms 2000 km/h,ik denk niet dat Sonic ZO hard kan rennen hoor…

 • Hou Sonic uit die Mario trashy uitmelk games weg a.u.b.

 • waarom zouden ze soni gaan veranderen???die games die verkopen als een mother fucker….  beters wel ff een Phantasy Star Online 4….ben zo goed als verslaafd geweest aan deel 3…

 • To late Notorious…. Sonic staat officieel in dienst van Nintendo nu.. face it..

  en wees blij, nu zullen sonic games mss hetzelfde niveau halen als mario platformers.. like the old dayzzz LOL!

 • Laat ze es wat nieuws bedenken, die oude sonic en mario spellen waren cool maar die spellen van tegenwoordig stinken aars~_~ Ze moeten in elk soort spel maar mario inproppen.

  En er zit een extremist tussen de mensjes die hier heeft gereageerd(nintendofanboy, zn naam begint met een opvallende N) die niks anders kent dan nintendo….ach ik gun nintendo ook wat van die blinde mensjes, dan verdienen ze nog es wat^^

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren