1. The Pirates of The IGF: De Legendarische en Machtigste 4

The Pirates of The IGF: De Legendarische en Machtigste 4

Als de volgende morgen weer uit breekt is Vigilante als eerst wakker. Hij liep eerst over het strand na te denken. Over waarom dit nu allemaal gebeurt. Opeens hoort hij geritsel uit de bosjes. Hij besluit dichter bij te gaan, maar opeens krijgt hij de schrik van zijn leven. Maar gelukkig was het Tidow maar. Hij was even op zoek naar eten, maar hij had alleen wormen te pakken. “Gadverdamme”, zei Vigilante. Maar eenmaal weer terug op terug bij het huis keek hij even richting zee en zag een schim van een boot. Hij tikte Tidow op zijn schouder en vroeg wat voor boot dat is. “Dat weet ik niet, Vigilante”. Maar de schim was al snel verdwenen. Hij besloot maar niets te zeggen anders werd Triforcehero nog bang dacht hij.

In het huisje werd alles besproken en werd ook besloten dat Chiz meegaat. Zij kan wel goed in de keuken, zei Triforcehero en de rest van de piraten stemde daar mee in. Toen iedereen uit het huis was toverde Triforcehero het weg en gingen ze weer terug naar de boot. Maar onderweg zag Vigilante weer dezelfde schim in de horizon en vroeg nu aan Triforcehero wat boor boot het was. Ja, dat kan ik van zover niet zien. Als ik me verrekijker heb dan kan ik het beter zien, zei Triforcehero. Eenmaal op de boot pakte Triforcehero zijn verrekijker en zag niks aan de horizon. Hij krabbelde achter zijn oor en liep weer terug naar zijn kamer. Iedereen was weer op zijn post en Tidow & Vigilante hadden niets te doen. Opeens hoorde ze een kreet van pijn uit het achterste deck komen.

Het was Choqo, die in zijn hals was geraakt. Niemand zag ook een schip in de verte. Maar niemand zag ook iemand met een geweer lopen. Opeens YD weg. Iedereen zocht over de hele boot naar YD maar geen spoor te herkennen. Ondertussen lag Choqo bij de ziekenboeg. Valflip onderzocht hem maar concludeerde dat hij alleen te redden was met andermans bloed. “Hij kan wel een paar uur overleven, maar geen dag meer” zei Vlaflip. “Dus wij moeten zo snel mogelijk een dichtbevolkt gebied tegenkomen?” zei Triforcehero. Vlaflip knikte en Triforcehero kreeg de rillingen over zijn hele lichaam. Hij moest er niet aan denken om weer tussen “normale” mensen te lopen. Het was al erg dat hij Vigilante moest ophalen en moest gebruiken en nu dit.

Het uur was net verstreken toen ze uit het kraaiennest hoorde dat ze een grote stad in de verte zagen. Triforcehero riep: “Laat de wind maar waaien, heeft het toch lang geduurd. Nee, niet ons watermensen, wij gaan wel door het vuur”. Het schip veranderde in een soort cruiseschip. Terwijl het schip zich ging klaar maken om aan wal te gaan vroeg Vigilante wat voor stad dit is. “Dit is Liberty City.” Het schip ging aan wal en iedereen trommelde zich uit het schip.

Niet ver van het schip vandaan dobberde een hele kleine boot. De boot was compleet onzichtbaar voor iedereen. Daarop leefde 4 man. Mr. Orange, de man die volgens sommige de piraattovenaar was. Sadist, de man die ik iedereen kan veranderen. Zelfs uit dingen uit de toekomst. Swiep, hij is iemand die alle talen kan vertalen. Overigens kan hij ook goed gitaar spelen. En als laatste heb je nog Mortal Marcel, hij was een getinte man en kon zich overal verschuilen in de duisternis. Samen waren ze de 4 legendarische en machtigste mannen ooit. Maar niemand had ze ook ooit gezien, geruchten waren dat ze verdwenen waren. Ze varen al jaren op zee en gaan soms op land om mensen onbewust te helpen. Ze hadden ook een leider maar alle 4 wisten ze niet wie of zelfs wat het was. Dus ze zoeken nog steeds naar hun leider.

Toen iedereen aan land was vroeg Tidow waarom ze Choqo niet konden opknappen met hun magische krachten. “Nou Tidow, onze magische krachten zijn nog niet daarvoor bestemd. In het ziekenhuis in deze plaats kunnen ze dat wel.” Eenmaal in het ziekenhuis aangekomen was Choqo al half doodgebloed en kon weinig tot niets meer zeggen. De zusters in het ziekenhuis wou van iedereen een bloedmonster hebben zodat ze zien wiens bloed het beste paste bij Choqo. Maar er kwam een schokkende ontdekking!

Wie moet een deel van zijn bloed opofferen om Choqo in leven te houden? En wie is de leider waar de Legendarische en machtigste 4 naar zoeken. Je leest het bij IGF Pirates!

Dit artikel delen

Over de auteur