1. De soap rondom de Guitar Hero 5 gitaar, deel 1

De soap rondom de Guitar Hero 5 gitaar, deel 1

Afgelopen vrijdag heb ik de Guitar Hero 5 bundel voor de 360 binnen gekregen. Net als vele anderen kwam ik tot de ontdekking dat er een World Tour gitaar bij zit, ipv de nieuwe. Meteen een mailtje naar Bart Smit gestuurd, want hun klantenservice was niet meer bereikbaar. Vandaag heb ik nog geen antwoord gekregen via de mail, en ik wilde dit eigenlijk wel "face to face" oplossen. Dus heb ik zojuist met Bart Smit gebeld en hun geconfronteerd met het feit dat ze de oude gitaar leveren bij het nieuwe deel. Ik kon horen dat hij verbaasd was over het feit dat ik hierover belde, en hij vroeg waarom ik dacht dat het de oude was. Toen ik zei dat de nieuwe gitaar *insert nieuwe looks en functies here* had, was hij even stil. Nadat hij even wat dingen had nagevraagd kwam hij tot de conclusie dat zij niets fout hebben gedaan aangezien er nergens wordt vermeld dat ze een nieuwe gitaar erbij leveren. (bitches 8|) Toen ik zei dat er ook nergens wordt vermeld dat er een oude gitaar bij wordt geleverd zei hij dat dat niet hun probleem was. Ik zei van wel, aangezien ik als consument verwacht dat er bij een nieuwe bundel ook een nieuwe gitaar bij zit. Hij wilde me wel helpen zei hij, maar omdat er nergens staat dat er een nieuwe gitaar bij wordt geleverd had hij geen enkele aanleiding om mij een nieuwe toe te sturen, ik moest maar contact opnemen met Activision. Dat heb ik vervolgens maar meteen gedaan.

Er werd mij daar in gebrekkig Nederlands uitgelegd dat ik een kopie van de bon en handleiding moest mailen naar Activision, en dat zij dan vervolgens beslissen wat ermee moet gebeuren. Ik ontdekte echter dat er op de achterkant van de Bart Smit bon een retour formulier staat, waarbij je de volgende optie kunt kiezen, en ik citeer: "voldoet niet aan de verwachting". Dus, dat ga ik aankruisen en ik stuur em vandaag nog terug met het vriendelijke verzoek om mijn geld terug te storten. Dan zoek ik in de tussentijd een winkel op die wél een nieuwe gitaar erbij levert.

Voor de gein ga ik de bon e.d. ook naar Activision mailen, om te kijken wat voor antwoord zij voor mij in petto hebben.

update: Via de mail, want ik had zoals gezegd ook een mailtje gestuurd, heeft de Bart Smit laten weten dit geval te betreuren, en ze zijn bereid mij een nieuw exemplaar toe te sturen.

Heb meteen geantwoord dat ik hier best interesse in heb, mits het 100% zeker is dat de nieuwe gitaar erbij zit.

In afwachting van dat antwoord..

Wordt vervolgd..

Dit artikel delen

Over de auteur