1. Acht klassiekers in Midway Arcade Treasures 3

Acht klassiekers in Midway Arcade Treasures 3

Het derde deel van de Midway Arcade Treasures is vandaag aangekondigd. De vorige twee spellen verschenen op de Xbox en PlayStation 2 maar Midway Arcade Treasures 3 verschijnt ook op de GameCube. Deze compilatie bevat de volgende acht spelen:

BadlandsHydro ThunderOff Road Thunder: Mud, Sweat 'N GearsRace Drivin'San Francisco Rush The Rock: Alcatraz EditionSan Francisco Rush 2049S.T.U.N. RunnerSuper Off Road & Bonus Tracks Pack

Sommige spelletjes bevatten ook een multiplayer optie. Het is dan mogelijk om met vier spelers tegelijk te spelen. De Xbox versie zal ook Xbox Live ondersteunen. Het is dan mogelijk om je hoogste scores te versturen.

Midway Arcade Treasures staat gepland voor het najaar van 2005. In Amerika zal het spel voor ongeveer twintig dollar verkocht worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • San frncisco rush!!!!

 • Wow , dit is de eerste keer dat ik een complicatie spel wil hebben .

 • hmm San Francisco Rush en Hydro Thunder is wel intressant.

 • Ik heb de 2 thans wel op Cube hoor, geïmporteerd natuurlijk. Is heel leuk.  Nja idd mjeeke, die Ultimate MK3 zou er zeker bij mogen, het was wel een minpunt aan de 2de editie dat ze de gewone versie hadden genomen.

 • Vind je het gek , Hydro thunder en Rush 2049 zijn uit het Dreamcast tijdperk . Dat is natuurlijk een stuk groter dan die oude complicaties waar alleen een paar Nes/snes spelletjes op staan .

 • Dit schijnt een race complicatie te zijn en daarom staan er alleen race games op . Voor de rest weet ik ook niet of ze veel andere classics hebben ;) .

 • STUN Runner is vet, die heb ik ook op de Atari Lynx.  Race Drivin' hopelijk met force-feedback support, zou wel gaaf zijn.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren