1. Het begin van Tokio

Het begin van Tokio

Zo, de kop is er af. Gisteren zijn we na een tien uur durende reis in Tokio geland. Het reisgezelschap bestaat dit jaar uit ondergetekende, Gerard, Rob, Marco (oud stagiair), Kevin (vriend van Rob) en Bo (vriend van Marco). Het is de grootste groep waarmee we toe nu toe naar Tokio zijn gevlogen en bovendien de groenste groep. Alleen ik ben er ooit geweest, waardoor ik maar als reisleider ben gebombardeerd.

Misschien maar goed ook, want anders zouden we echt drie uur over een metroreis doen, omdat niemand dat nog schijnt te begrijpen..

Afijn, wij zijn hier uiteraard voor de Tokyo Game Show, maar vieren daarnaast ook een klein beetje vakantie. Zo genieten we van de Japanse cultuur, het eten en hebben we, of eigenlijk alleen ik, ons blauw gekocht aan gamemeuk, waarover later meer.

Tevens zijn we vandaag, nadat we gisteren de jetlag hebben overleefd, naar Yoyogi park gegaan, om daar lekker te chillen. Tevens hebben we daarbij gebruik gemaakt van mijn eigen videocamera, waarvan ik nog niet precies weet hoe hij werkt. Een mooi avontuur wat Rob heeft gefilmd heb ik daardoor verwijderd, maar de sterke verhalen kun je hieronder nog terugvinden.

Ik ben van plan om nog wat dingen te vinden, maar begrijp wel dat het qua editing lang niet zo mooi is als je bent gewend. Het is voor mij allemaal abracadabra. Dit betekent helaas dan ook dat we dit jaar geen snel videoverslag hebben na de beurs, maar wel komen we met deze losse video’s en een nabeschouwing vanuit het prachtige Nederland.

Groetjes

Jelle

Dit artikel delen

Over de auteur