1. Toeval bestaat niet

Toeval bestaat niet

Ik geloof niet in toeval. Het is geen toeval dat het shirtje van uitgerekend Giovanni van Bronckhorst uit zijn broek zit in FIFA 10. Het is een detail dat iemand heeft opgemerkt en het is aan ons om dat ook te zien. Het is ook geen toeval dat er vandaag zowel van Forza Motorsport 3 als van Gran Turismo 5 een trailer verschenen is. Lekker boeiend, zeg je? Zeker wel, want het “toevallige” is dat beide trailers aan één enkele auto gewijd zijn. Aan dezelfde prachtige, rode Ferrari 458 Italia.

Ik kan me goed voorstellen dat iemand nu heel, heel hard aan het lachen is, daar ergens in Monza, Italië. Wie o wie zou bij Ferrari bedacht hebben om aan beide games een licentie te verschaffen, maar dan wel onder de voorwaarde dat er een trailer van de auto gemaakt zou worden. En verrek, laten we er ook een embargo op plakken. 23 September is wel een mooie datum, dan wist men zeker dat beide ontwikkelaars met een gelijkwaardige video op dezelfde dag zouden komen. Onder het mom van toeval. Maar zoals ik al zei, toeval bestaat niet en ook de mensen bij Ferrari moeten dat geweten hebben.

Het is hilarisch om te zien dat de trailers over dezelfde auto gaan en op dezelfde dag verschenen zijn. Geniet hieronder van het eindresultaat. Ik nodig jullie uit om een reactie achter te laten met welke van de twee trailers nou beter is. Veel plezier met de trailers en stem even op je favoriete video!

De Ferrari 458 Italia in Forza Motorsport 3

De Ferrari 458 Italia in Gran Turismo 5

Dit artikel delen

Over de auteur