1. De soap rondom de Guitar Hero 5 gitaar, deel 2

De soap rondom de Guitar Hero 5 gitaar, deel 2

Zoals beloofd een vervolg op de kwestie rond de nieuwe GH gitaar.

Inmiddels heb ik mijn bestelde gitaar bundel van de Bart Smit terug gestuurd, en heb ik het geld terug gekregen, erg netjes. De volgende keer dus én bellen, én mailen, dan heb je meer kans dat iets wordt opgelost. Intussen de bundel opnieuw besteld, ditmaal bij de Dynabyte. Hier heb ik telefonisch en per mail de bevestiging gekregen dat ze de nieuwe gitaar erbij leveren, zoals ook op hun site staat vermeld. Dus met alle vertrouwen daar mijn bestelling geplaatst, en afgewacht tot de post mij kwam verblijden met een pakketje. Helaas bleek bij opening dat ook hier de World Tour gitaar erbij geleverd is. Omdat ik toch een 2e gitaar nodig had besloot ik deze maar te houden, hij piepte niet en maakte gek genoeg minder herrie dan mijn oude WT gitaar.

Maar iedereen die mij een beetje kent weet dat ik niet zomaar iets naast me neer leg, en dus heb ik Activision zelf nog een mailtje gestuurd waarin ik mijn punt aan hun voorleg. Inmiddels heb ik ook daar antwoord van gekregen, en er staat doodleuk in dat er inderdaad een WT gitaar bij hoort te zitten. Of zoals zij het zeggen:

Bij Guitar Hero 5 wordt inderdaad de guitar hero world tour gitaar geleverd (dus met bruin zwarte voorkant), dit is door activision ook zo geadverteerd, we bieden de "nieuwe" rood witte gitaar alleen aan bij Gamemania.

Mochten er nog onduidelijkheden zijn of mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust nogmaals contact met ons op.

Wel opmerkelijk, aangezien Dynabyte toch echt tegen mij heeft gezegd dat er een deel 5 gitaar bij zit, en geen WT gitaar. Ik vraag me af of Activision hier wel duidelijk genoeg in is geweest, als ze het uberhaupt al hebben gezegd. Ook opmerkelijk is dat de Gamemania wél de nieuwe gitaar levert.

Saillant detail is dat eigenlijk alle webwinkels een plaatje van de nieuwe gitaar erbij hebben, en juist de Gamemania niet.. Wat betreft mijn punt om een nieuwe gitaar te krijgen ben ik weinig verder gekomen, maar ik stuur medewerker Paul gewoon een mail terug. Ik moet en zal mijn deel 5 gitaar krijgen.

Wordt vervolgd..

Dit artikel delen

Over de auteur