1. Midway kondigt Gauntlet: Seven Sorrows aan

Midway kondigt Gauntlet: Seven Sorrows aan

Midway Games Inc. heeft aangekondigd dat Gauntlet: Seven Sorrows in ontwikkeling is bij ontwikkelstudio Midway San Diego. De ontwikkeling van het spel zal worden geleid door John Romero, bekend van onder andere Doom en Quake, en Josh Sawyer, bekend van onder andere Icewind Dale. Gauntlet: Seven Sorrows zal verschijnen op de PlayStation 2, Xbox en PC.

In het spel speel je vier onsterfelijke helden. Deze helden waren eeuwen geleden er op uit gestuurd om de 'meest krachtigste' keizer te vernietigen. Hier faalden ze echter in en ze werden naar de 'grote boom' gestuurd. Toen ze hier uit werden vrijgelaten gingen de helden opnieuw naar de keizer op zoek.

Volgens Mark Booty, 'senior vice president of product development Midway', zal Gauntlet de meeste 'donkerste' en 'intense' Gauntlet worden uit de Gauntlet-serie. Het spel zal volgens Booty een diep vechtsysteem bevatten en toegankelijke rollenspelelementen kennen. Verder zal Gauntlet: Seven Sorrows een coöperatieve modus kennen, en voor de eerste keer in een Gauntlet spel ook een online-modus tot er met vier spelers.

Beeldmateriaal van Gauntlet: Seven Sorrows is nog niet vrijgegeven. Wanneer het spel in Europa zal verschijnen, is nog niet bekend. In Noord-Amerika verschijnt het spel deze winter nog. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Hmm ben benieuwd :)

  • Hmmmmm….. ik vond gauntlet altijd interresant, misschien maken ze er iets goeds van:D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren