1. Hacken, een foute zaak.

Hacken, een foute zaak.

Hacken

Hacken is het vinden van toepassingen, die niet door de maker van het middel bedoeld zijn. Complexiteit speelt hierbij geen rol, integendeel: makkelijke, snelle alternatieve oplossingen hebben de voorkeur, ook het gebruik van een wasknijper om te voorkomen dat je broekspijp tussen je fietsketting komt is in principe een hack. "Gewone" uitvindingen en verbeteringen zijn dus geen hacks, zolang ze gebruikt worden waarvoor ze gemaakt zijn.

Dit stukje tekst hierboven zijn de woorden van Wikipedia om het woord hacken te omschrijven! ;p

Maar ik omschrijf het eigenlijk anders, namelijk: hacken is gewoon de boel bedonderen! Want ik vind dat als je hackt, je laat zien dat je geen echte gamer bent. Want een echte gamer toont inzet voor zijn teamgenoten en gaat niet lui doen en hacken zodat ie bijvoorbeeld veel meer kills kan maken! Dus eigenlijk zijn het gewoon valsspelers!

En door dit hacken wordt vaak de sfeer van een game verpest. Ook vind ik dat hacken niet leuk is voor de ontwikkelaars van de game, want die mensen hebben erg hun best gedaan om een game leuk te maken! (en bij een leuke game horen geen valsspelers!!)

Ik weet niet wat jullie van hacken vinden, maar ik ben er in ieder geval fel tegen! Misschien is jullie mening anders, maar daarvoor kun je ook reacties plaatsen!

Dit artikel delen

Over de auteur