1. Mario Kart Arcade GP aangekondigd voor de speelhallen

Mario Kart Arcade GP aangekondigd voor de speelhallen

Gisteren ging het gerucht te ronde dat Mario Kart voor de speelhallen morgen zou worden getoond. Nintendo heeft in samenwerking met Namco echter vandaag een 'nieuwe' Mario Kart laten zien op de AOU in Tokyo. Deze Mario Kart, die door het leven zal gaan als Mario Kart Arcade GP, zal alleen in de speelhallen verschijnen. Één van de eerste beelden van het spel kun je hieronder bekijken.

In Mario Kart Arcade GP kun je spelen met traditionele Nintendo personages als Mario, Luigi en Wario. Maar ook de mascotte van Namco, Pac-Man, zal zijn opwachting maken in dit spel. Het spel bevat 24 racebanen met zes 'afsnijroutes'. Je zal kunnen kiezen uit twee modi: GP Race en Versus Mode. In de Versus Mode kunnen vier spelers meedoen. Via een camera van Namco, de 'Namcam2', kun je ook je foto laden in het spel die je weer terugziet tijdens het spelen.

Mario Kart Arcade GP is met het TriForce board ontwikkelt. Het TriForce board is te gebruiken in samenwerking met de GameCube. Het gerucht gaat te ronde dat je je geheugenkaart met Mario Kart data van de GameCube kunt gebruiken in Mario Kart Arcade GP (vergelijkbaar met F-Zero AX en F-Zero GX). Dit heeft Nintendo echter nog niet bevestigd. Of deze 'arcadekasten' ook in Nederland komen is nog niet bekend. Meer beeldmateriaal van Mario Kart Arcade GP kun je hier bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • cool …

 • Vet, maarre "Nintendo heeft in samenwerking met Nintendo" ?

 • Moet dat niet Namco zijn?

 • Een andere site plakte er gelijk het gerucht aanvast dat deze Mario Kart nog best wel eens een launch titel van de Revolution kan gaan worden.

 • dit zou ook op de Cube kunnen… wat hebben ze er aan om dit in de speelhallen te stoppen? niemand die het gaat spele…

 • Eej, ze hebben het veranderd. Arcadehallen zijn big business in Azie, dus gaan ze weer lekker aan verdienen.

 • Hahaha mario kart met pac-man,da woird lache :p

 • Hopelijk ook nog voor de Cube, want het ziet er tof uit..

 • @ Gangster d  Op de eerste plaats: niet echt bijster origineel om een rap-achtige naam te kiezen..  Op de tweede plaats..er is op de cube reeds een mario kart, welke je met 8 cubes kan linken…  Oftewel is jouw opmerking niet echt van een bijster hoog nivo…

 • "Het gerucht gaat te ronde dat je je geheugenkaart met Mario Kart data van de GameCube kunt gebruiken in Mario Kart Arcade GP (vergelijkbaar met F-Zero AX en F-Zero GX)."

  Als dit waar is, komt er zeker een GC versie!


 • @ Gangster d  Op de eerste plaats: niet echt bijster origineel om een rap-achtige naam te kiezen..  Op de tweede plaats..er is op de cube reeds een mario kart, welke je met 8 cubes kan linken…  Oftewel is jouw opmerking niet echt van een bijster hoog nivo…  Mijn naam heeft niks met mijn posts te maken, dus waar slaat die hele uitspraak op?

  Ten tweede weet ik maar al te goed dat er ook een Mario Kart voor de Cube is, maar dit is dus een andere en ik hoop dat deze ook nog voor de Cube komt.  "Oftewel is jouw opmerking niet echt van een bijster hoog nivo…"

  Trouwens, nivo heb je ook nog fout geschreven :O • mooie vormgeving,

  komt deze nu ook voor de CUBE :P

 • Jep :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren