1. Stalingrad aangekondigd

Stalingrad aangekondigd

1C heeft vandaag Stalingrad aangekondigd, een spel dat voortborduurt op de grafische engine van het strategische spel Blitzkrieg, dat vorig jaar uitkwam.

Stalingrad zal zich afspelen ten tijde van de tweede wereldoorlog, en zich verdiepen in de veldslagen tussen de Duitse en Russische strijdmachten. Beide zijdes zullen in een campagne speelbaar zijn. Deze campagnes bevatten totaal 36 missies. Daarnaast zullen er ook enkele geheime missies zijn.

Historisch gezien zal Stalingrad zich aan de feiten houden. De makers beweren dat het spel op zichzelf al een naslagwerk over het Oostfront zou kunnen zijn. De missies die je krijgt hebben dan ook echt plaatsgevonden, en zelfs de plekken waar deze veldslagen zich afspeelden zullen zo accuraat mogelijk nagemaakt zijn. Daarnaast bevat het spel 150 eenheden die er ten tijde van de tweede wereldoorlog ook waren.

Stalingrad zal in het vierde kwartaal van 2004 uitkomen op PC en Xbox.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • op de xbox??zal wel een feestje worden dan een rts spelen op 640x480 resolutie al helemaal met die blitzkrieg grafix waar je zelfs op de hoogste resoluties je al irriteerd aan de hoeveelheid scrolwerk.

  • Zou nog wel eens interessant kunnen worden, maar het ziet er ietwat statisch uit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren