1. Ondertussen in Nederland...

Ondertussen in Nederland...

Zoals jullie hebben kunnen lezen, zijn Jelle, Gerard en Rob het land ontvlucht en zitten ze momenteel in Japan te genieten van sake en games. De Tokyo Game Show is inmiddels voorbij, maar de heren zijn nog niet huiswaarts gekeerd. In tegendeel, ze blijven nog even onder het mom van ‘vakantie’. Maar wij thuisblijvers weten wel beter, de heren proberen gewoon onder hun verplichtingen uit te komen.

Het oude kantoor

Want terwijl zij de nieuwste games aan de tand voelden en Japanse chicks lastig vielen, zaten wij tot onze schouders tussen de verhuisdozen. Vanaf vandaag zitten we namelijk niet langer in Amsterdam, maar zijn we neergestreken in Hoofddorp. Dat de timing hoogst ongelukkig is, moge duidelijk zijn. Tijdens de TGS verhuizen is natuurlijk verre van ideaal, maar zoals het er nu naar uitziet, is het aardig gelukt.

Het nieuwe kantoor

De Japan-gangers zijn ons overigens wel een flesje sake verschuldigd, want terwijl zij vakantie vierden mochten wij niet alleen onze eigen zooi, maar ook hun bende verhuizen naar ons nieuwe thuis. Nou hebben we nog wel een kleine verrassing voor de heren, want bij het verdelen van werkplekken was het natuurlijk ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’. En toen bleef er maar één kamertje over voor Jelle en Gerard. Maar de heren zijn vast wel gewend geraakt aan het samen verkeren in kleine ruimten, na een paar avontuurlijke dagen in zo'n Japans capsulehotel...

Dit artikel delen

Over de auteur