1. Opvolger Sly Raccoon aangekondigd

Opvolger Sly Raccoon aangekondigd

Na een eerder bericht in de Official U.S. PlayStation Magazine, is Sly Raccoon nu officieel aangekondigd voor de Verenigde Staten. Dit heeft Sony bekendgemaakt. Dat het spel naar Europa komt, is vrijwel zeker, aangezien het om een bekende titel gaat.

Ontwikkelaar Sucker Punch, dat het eerste deel maakte, is nu met het tweede deel bezig. Er zullen enkele grote wijzigingen in de speelbaarheid worden aangebracht ten opzichte van deel een. Zo zal Sly niet na één slag van de vijand al dood zijn, en zullen er tevens meerdere personages speelbaar zijn.

Daarnaast zal Sly ook de beschikking hebben over enkele nieuwe aanvalstechnieken. Zo zal Sly ook in de lucht kunnen aanvallen, en zal hij deze keer ook vijanden kunnen beroven.

Sly komt ook deze keer exclusief naar de Playstation 2. Mocht er meer informatie over een mogelijk Europese release beschikbaar komen, dan laten we het meteen weten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Kijk er al naar uit! Deel een was super, alleen kort en wat makkelijk..

 • Was ook voor jeugdig publiek :)

  Vond hem inderdaad ook wel leuk..

 • Deel 1 was cool, die graphics waren ook erg leuk.  Ben benieuwd naar dit deel. Hopelijk zitten er wat ninja moves in, want die ene in deel 1 was heel erg cool.

 • @Solid Raiden  Ik wist niet dat cel-shaded graphics van elkaar kunnen verschillen ?

 • ik heb het 1ste deel niet gespeeld maar aan de plaatjes die ik gezien heb en an de reviews die ik gelezen heb dan lijkt het me een hele goede game

 • nee, ze zullen wel dezelfde engine gebruiken, is goed zat dacht ik zo….

 • Fantastisch nieuws

 • Dit zijn tenminste nieuwsberichten!! Go on boy! Goede lengte en goede inhoud! Zo zie ik ze lievr vaker! Waarom zou ik iets niet lezen als het langer is? Maar goed Sly Raccoon was ontzettend lachwekkend en fun dus deel 2 lijkt me wel vet!!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren