1. FC InsideGamer #2

FC InsideGamer #2

Zoals ik al aangaf in mijn eerste Weblog over FC Insidegamer, ga ik iedere week een Weblog maken over onze club bij FIFA 10. Deze week zijn we begonnen met de nieuwe opzet, namelijk: Alle leden in één enkele club. Verder in mijn Weblog lees je de resultaten en extra informatie.

Aangezien ikzelf alléén een PS3 heb, zal deze Weblog voor het grootste gedeelte gaan over de PS3 club FC InsideGamer. Er is echter ook een XBox 360 club. In ieder geval: De meeste mensen van de club hebben de clubinvite al geaccepteerd en er zijn inmiddels al iedere dag een aantal wedstrijden gespeeld, totnogtoe zónder ruzie. Dat wil ik graag zo houden. Op dit moment spelen we in divisie 1 van onze regionale divisie en spelen we topvoetbal. Vooral onze 2 spitsen (Dylan` en kevforce) zijn erg op dreef en ook onze middenvelder (l3asse3) is erg goed bezig. Vooral van de laatste is dat erg knap, aangezien het zijn eerste clubervaring is.

Wat ik heb begrepen van de leidster van het XBox 360 team, gaat het daar nog niet zo goed mee, helaas. Er zou al een wedstrijd gespeeld zijn, maar dit zou zijn uitgelopen op een dikke nederlaag. Ook is de lol bij het 360 team nog niet zo aanwezig als bij het PS3 team. Toch ben ik ervan overtuigt dat de lol nog komt, zodra het eerste potje eenmaal gewonnen is.

Tot zover mijn Weblog voor deze week. Volgende week kunnen jullie weer eentje verwachten.

Dit artikel delen

Over de auteur