1. Beheerders / Moderators e.d. van InsideGamer

Beheerders / Moderators e.d. van InsideGamer

In deze Weblog ga ik mijn ongenoegen uiten over de Beheerders/Mods e.d. van InsideGamer. Niet op IG in een slecht daglicht te zetten, maar gewoon omdat dit MIJN MENING is.

Het is nu namelijk al vaker voorgekomen dat mijn Clubs verwijderd zijn en dat daar een goede reden voor is, geloof ik best, maar dan wil ik die wél graag weten. Als bijvoorbeeld een van het Managment (ik ga geen namen noemen, want ik ben geen naaier!) een club van mij verwijderd, zonder reden, dan vind ik dat vrij vaag. Nu een dikke week later heb ik nog steeds géén reactie, ondanks dat ik een reactie op zijn profiel heb achtergelaten en hem een PM heb gestuurd. Dit vind ik associaal. Als ik dan een keertje vraag om een club van mij te verwijderen, dan wordt dit weer NIET gedaan.

Ook de toon waarop sommige Beheerders/Mods e.d. praten tegen ons (niet alleen mij) vind ik ronduit onbeschoft. Ik hoop dat ik alsnóg een reden krijg waarom mijn club verwijderd is, want ik had toch al een redelijk groot aantal leden..... (voor de duidelijkheid: Het gaat om de FIFA club.)

Dit artikel delen

Over de auteur