1. (On)Bekende Gameshops

(On)Bekende Gameshops

Ik ben ik België om de 2 weken, dan ga ik altijd naar de gameshops omdat er vaak een verschil in zit qua prijzen als in Nederland. ik ga eerst naar de BartSmit zoals gewoonlijk de nieuwste spellen uitverkocht en niks speciaals, en ik zie Fallout 3 liggen waar ik op jaag kijk ik naar het prijskaartje: 39,99 euro ik denk even kijken bij de FreeRecordShop. kom ik binnen naar de afdeling Playstation 3 games. zoals gewoonlijk als ik b ij een FreeRecordShop binnen ga, spellen zoals Overlord Raising hell 69,95 euro! moet niet gekker worden maar ik kijk verder en zie ik spellen platinum waarvan ik het niet wist(Bijvoorbeeld: StarWars The Force Unleashed, Resistance 2 en BattlefieldBadCompany) en natuurlijk zie ik ook Fallout 3 voor 39,95 euro liggen. toen besloot ik hem maar lekker te laten liggen en verder gaan met te shoppen, Maar dan zie ik een onbekende Gameshop en denk ik dat ik even een kijkje ga nemen. Zie ik de special edition voor 39,95 euro liggen.

Daarin zit een: Stalen broodtrommel, Vaulttec poppetje, Making off cd, Artbook en het spel zelf natuurlijk.

Gelijk gekocht en verder gekeken in de winkel ik zag: Collector edition van James bond Quantom of solace, Jiranimo Steelcase, Resident Evil 5 Steelcase en Killzone 2 Steelcase.

ligt het aan mij of hebben de kleinere Gameshops nou eerder een special edition dan in de Bartsmit of FreeRecordShop als het spel al lang uit is?

Dit artikel delen

Over de auteur