1. Opvolger Republic: The Revolution wordt MMO

Opvolger Republic: The Revolution wordt MMO

Elixir Studios heeft de opvolger van het vrij slecht ontvangen The Republic: The Revolution bekend gemaakt: Republic Dawn: The Chronicles of the Seven.

Republic Dawn: The Chronicles of the Seven zal een massive multiplayer online (MMO) spel gaan worden. Het spel zal gebruik maken van de Nicely Crafted's AliceServer technologie, die eerder verantwoordelijk was voor Time of Defiance.

Republic Dawn zal gesitueerd worden in de verre toekomst en in een ander universum. Na een plotselinge aanval van buitenaf, zullen de spelers 'de Republiek' moeten herbouwen onder druk van politieke, economische en militaire kwesties die op de planeet spelen. Gedurende deze tijd zal door de spelers een verhaal worden gecreëerd, die de strijd van de mensheid zal vertellen.

Republic Dawn: The Chronicles of the Seven zal in 2007 uitkomen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • waarom een opvolger maken van een slecht spel? maak dan iets nieuws-_-'

  • dit is juist iets nieuws! Een soort van sim-MMO, als ik het goed begrijp moet je de planeet opnieuw opbouwen (politiek/economie enzo).

  • Ik, geen reet aan. Hij hapt nu stof.

  • Ik niet. Ik vind het een leuk spel. Je moet er wel van houden, want het is vrij droge gameplay, maar ik vind het bijzonder goed uitgebalanceerd.    Echt wel vet dat het nu in MMO vorm komt, ben benieuwd naar de uitwerking daarvan.

  • deze ken ik niet, zo te horen is het geen topper .

  • Ik heb Republic ook, en ik heb hem nu al een paar maanden niet meer aangeraakt. Zelfs voor een sim is het een saai spel, dus voor mij hoeft een opvolger niet echt…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren