1. Playboy: The Mansion

Playboy: The Mansion

De één noemt het een makkelijke manier om geld door middel van seks te verdienen, de ander gaat voor een goedkope Sims rip-off. Ikzelf wil Playboy The Mansion een andere titel geven. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor het-perfecte-spel-voor-de-seksueel-gefrustreerde-puber of natuurlijk speel-Hugh-Heffner’s-Leven-na-en-kijk-tijdens-de-seks-met-bloedmooie-vrouwen-naar-twee-mannen-die-de-liefde-bedrijven-spel. Misschien heb je zelf wel een betere naam, maar eigenlijk doet dat het er niet toe. Bij een computerspel gaat het erom of het leuk is. Na het spel een uurtje of wat te hebben gespeeld, durf ik voorzichtig te zeggen dat het best wel geinig is.

Natuurlijk heeft het veel weg van The Sims, maar dat betekent niet dat we het spel meteen moeten afschrijven. In Playboy: The Mansion speel je Hugh Heffner in zijn jonge jaren en is het de bedoeling om het blad Playboy groot te maken. Je begint als een soort van onbekende droplul die in een veel te groot huis woont (de welbekende Playboy Mansion) met een klein fortuin. Geld gebruik je voor het inhuren van personeel, zoals een fotograaf en artikelschrijvers en schaf je wat nieuw meubilair aan. Vervolgens probeer je een paar chicks te regelen om te poseren en de rest van het blad vul je met artikelen op. Want ja kinders, de Playboy is meer dan alleen blote borsten.

Wat ik erg leuk vond was dat je zelf in de rol van een fotograaf kan kruipen. Heb je eenmaal een vrouwtje aan de haak geslagen die wil gaan poseren, dan zal zij vervolgens aangekleed moeten worden. Wordt het een uitdagend topje met short, of houdt ze alleen haar string aan, waarbij de borsten in volle gloriepixels getoond worden. Eenmaal een keuze gemaakt, dan kan de sessie beginnen. Hierbij kijkt de speler door de camera en zal de desbetreffende dame wat wulpse bewegingen voor de camera maken. Zorg er voor dat je op het juiste moment een foto maakt, want uitdagende foto’s zorgen er voor dat je blad verkoopt. Dit is erg belangrijk, want op deze manier wordt de kas gespekt.

Het communiceren met de verschillende karakters en het sociale aspect is erg van de The Sims afgekeken. Je klikt op een personage om daarna met hem of haar een conversatie aan te gaan. In het begin is het alleen mogelijk om je voor te stellen, maar naarmate je de ander inpakt, kan je vragen of hij/zij voor je gaat werken. En op zijn Hugh Hefner’s is het natuurlijk ook gewoon mogelijk om een lekker wijf uit te nodigen voor een seksavontuurtje op de bank. Voor de pubers onder ons: je ziet daarbij slechts Hugh in zijn pyjama en het betreffende sletje in haar string. Vervolgens maken ze wulpse bewegingen en schreeuwen ze het uit van genot. Het zal je niet opwinden, maar grappig is het wel.

Nee, als je het spel wilt kopen om er geil van te worden, dan zit je verkeerd. Het spel biedt humor, een uitstekende gevarieerde soundtrack en een aardige gameplay ervaring. Ik vond het erg leuk om als nul te beginnen en door middel van feesten, fotoshoots en het versieren van sletjes steeds populairder te worden. Daarnaast is het mogelijk om de Mansion uit te bouwen, waarbij je uiteindelijk ook de beschikking krijgt over een enorm zwembad met de welbekende Playboy grot. Voor gamers die de humor van Larry reeks wel inzien en zich bovendien kunnen vermaken met een spel als The Sims, is het zeker een spel om in de gaten te houden. Begin maart moet het spel uitkomen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • ''Nee, als je het spel wilt kopen om er geil van te worden, dan zit je verkeerd.''  Geilen doe je niet op pixels lijkt me =]

 • Zal wel een toffe game gaan worden denkek. 'T is eens iets anders dan Half-Life 2 & Gran Turismo :D

 • its_me schreef:geilen doe je niet op pixels lijkt me =]  en de mensen kochten DOA extreme beach volleyball, voor de volleyball. duz niet.

 • Mmm doa vond ik eigenlijk een super lijpe volleyball game!1, en die verslavings factor van het verzamellen ook en natuurlijk is het wel vet lache om die dames enzo in bikini's te zien maare zolang je maar bedenkt dat het fictie is er niks mis meej volgens mij…  ontopic: Ziet er nog geeneens zo slecht uit deze game…. kan zelfs leuk worden, misschien als ie in de budgetbakken ligt haal ik'm nog wel:P:D

 • Ik heb het spel al.

  Het is NIX AAN!!!!!!!!!!!!!

  na 2 min spelen had ik het al weer van mijn pc afgegooit  @gamestarts.be@ ik hoop dat je het begrepen hebt dat dit echt het slechtste spel van het jaar 2005 gaat worden. Niet kopen dus is de tip.

  (ook geen aanrader om te downloaden, want pas op: B.I.G KOMT ERAAN!!!!!! • oki

 • Lijkt me niet veel om het lijf hebben, deze game..

 • rukgame :)

 • @geile Thanks for sharing!  Maar idd. Spuitgame! :)

 • NAH!  de enige f*cking rede om dit spel te kopen (het vrouwelijk naakt) zit er niet eens in

  stelletje hypocrieten zeg :p (grapje)

 • best lekkere wijfen. maar daarvoor zou ik hem niet kopen

 • Deden ze dat maar met de dames van DOA, die zien der vele malen beter uit. Manga vroukes zijn gewoon mooier.

  He als we ziek doen, doen we ook goed ziek he.

 • LOL @ Identifier

 • Nee, als je het spel wilt kopen om er geil van te worden  een spel om geil van te worden?  lol?


 • Haha dit gaan Notorious en Mortal Marcel zeker kopen :D

 • Geil

 • Jezus zeg, als je wilt gaan rukken koop je gewoon een zexfilm, hoef je geen €60 voor te betalen:P  Dit lijkt me dus nix, SIMS2 gaat voor mij nog wel maar dit vind ik snel vervelen.

 • dit is echt weer iets voor die kinderen van 10 tot 15 jaar die geen vriendin hebben spel

 • wist je dat deze game over de 90% kreeg in het GUNK-magazine…

  Platbranden! Die apen laten zich zo beïnvloeden, alleen die raf is okay

 • @Vamp

  kunnen die koters tenminste ook nog een beetje aan hun trekken komen ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren