1. Miskoop

Miskoop

Miskopen, ze zijn er in allerlei soorten en maten. De één koopt een huis van een miljoen dat een jaar later niks meer waard is, de ander een softijsco waarvan je met 1 lik al het ijs op de grond laat vallen.

Mijn miskoop is wat ingewikkelder, maar zelfs als je 50 punten van mijn IQ afhaalt, snap ik hem nog.

Ok, ik was dus op Firstlook. Hartstikke gezellig daar, lekker veel goodies mee naar huis. Ook leuk, een Forza 3 stand. Nog leuker: er stond iemand bij met een fototoestel! Nog nog leuker, de mevrouw had een hele saunabelt om haar heen met apparatuur. Het bleek een portable printer te zijn. Ze maakte foto's van bezoekers van de Forza 3 stand, en die printe ze dan gelijk uit, en kwamen ook nog eens online te staan. Wat een service!

Dus ik gelijk doen, het was toch gratis. De foto zelf zal ik jullie besparen, maar de achterkant is interessanter.

Te lezen valt dat je de foto's terug kunt bekijken op http://www.xbox360opfirstlook2009.nl Ik heb ter verduidelijking twee uitroeptekens achter gezet, dan kun je het wat makkelijker vinden.

Dus ik gelijk die avond dat ik thuiskwam kijken of mijn mooie foto online stond. Bleek niet zo te zijn. Nee, het domein was nog niet geregistreerd. Internet boef dat ik ben ging ik hem meteen registreren, om hem vervolgens met winst weer aan Microsoft door te verkopen.

Maar ja, wie moet je daar bij Microsoft hebben voor het verkopen van een domein? Ik ben nog steeds in het bezit van het domein.

Conclusie: Ik zit de komende vijf jaar vast aan het domeinnaam http://www.xbox360opfirstlook2009.nl/. Bewijs? Zie hieronder.

Toch achievement unlocked: Ik heb er voor gezorgd dat niemand zijn foto's online kon terugzien.

-Advertentie-

Het domein is te koop, stuur maar een pm als je geïnteresseerd bent, alleen serieuze boden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Ldawg Ik hou van games