1. TO-Log: Happy birthday to me!

TO-Log: Happy birthday to me!

En weer is er een jaar voorbij gegaan. Wat gaat de tijd toch snel! 19 jaar alweer, leek alsof het gisteren was dat ik 12 was en voor het eerst de middelbare school betrad… De angst om iets fout doen waardoor het hele schoolplein naar jou zou kijken en zich van binnen kapot lachen! (spreek niet uit eigen ervaring)

En nu, 7 jaar later is het toch goed gekomen! In die 7 jaar heb ik me echt gefocused op gamen. De jaren daarvoor was het voornamelijk op de N64 Goldeneye spelen, maar toen ik voor men 13e verjaardag een PS2 kreeg met GTA SA en Tony Hawk Underground 2, ging het ineens ontzettend snel! Voor ik het wist had ik al rond de 15 games, speelde ik Battlefield Modern Combat fanatiek online, wilde ik bij THUG2 alle opdrachten gehaald hebben, verbaasde me over hoe heerlijk het is om mensen te killen via Stealth(dankje Splinter Cell Chaos Theory!!) en beleefde de grootste lol met mijn vrienden door in GTA SA met een F-16 rond te vliegen en kijken wie het et langst volhield voordat je dood was!

Ik had toen al een mening over gamen en die is niet verandert: Gamen is gewoon ontzettend vet! De tijd dat gamers levenloze nerds waren die nog bij hun moeder woonde toen ze 21 waren is voorbij en gamen is echt Mainstream geworden. Mede dankzij de Wii. Sterker nog, ik was de bezitter van een Wii en hemelde hem op alsof het een God was. Wat een gigantische fout was dat eigelijk. Maar van je fouten leer je en dat maakte me degene die ik vandaag de dag ben.

Nog geen 2 maanden nadat ik men Wii had gekocht, kocht ik de PS3 bij de launch voor 680 euro met Motorstorm en Rainbow Six Vegas. Ik vroeg me op het moment dat ik R6V speelde, echt af waarom ik uberhaut de Wii had gekocht… Een jaar later kocht ik mijn Samsung HD tv en helaas was er een probleem… Mijn PS3 was kapot… Hij toonde roze strepen waar eigelijk wit zou moeten zitten. Hierdoor werd Warhawk spelen onmogelijk en moest ik hem opsturen… 8 weken heb ik zonder men PS3 gezeten. Ik ging toen weer spelen op men oude PS2 wat heerlijke herinnering terug bracht.

Ik weet nog goed wanneer ik men PS3 weer terug kreeg. Ik was die avond bij een vriend aan het spelen, toen mijn moeder me ineens belde en vertelde dat er een groot pakket was aangekomen. Eenmaal thuis maakte ik, nee, scheurde ik(!) die kartonnen doos open en vond daar een steen in…

Ze hadden mijn PS3 verstopt, die evil bastards…

In de tijd tussen die dag en vandaag heb ik heerlijke ervaringen beleefd betreft gaming. Ik heb meegaan aan toernooien, heb de ontzettend veel plezier beleeft met mijn vrienden, heb heel Assassins Creed uitgespeeld op de beamer, heb Killzone 2 zelfs 3 weken voor de release mogen spelen en ik ben naar de launch party geweest.

En dat er nog vele ervaringen mogen komen :)

Lat0r,

The_Owner

Dit artikel delen

Over de auteur

MonkeySleeve | As a finale touch, God created the Dutch |