1. Cold Fear

Cold Fear

Deze week is het schrikken geblazen op InsideGamer, met de nieuwste horrortitel Cold Fear, van Ubisoft en Darkworks. We interviewden Antoine Villette, de mede-oprichter en CEO van Darkworks. Daar is deze week uiteraard meer over te lezen. Natuurlijk zullen we ook de standaard elementen zoals een prijsvraag en de recensie niet vergeten. Houd InsideGamer dus zeker in de gaten.

Over Cold Fear

Cold Fear is een nieuw horror avontuur van Ubisoft. Cold Fear is een combinatie van de sterkste elementen uit het actie genre en die uit het horror genre. Volgens Ubisoft welteverstaan.

De speler krijgt de controle over Tom Hansen, een lid van de Amerikaanse kustwacht. Hij krijgt de opdracht om een stuurloos schip op de Beringer zee onder controle te krijgen. Daar aangekomen verandert zijn doelstelling echter naar overleven. Hij zal de nodige menselijke en onmenselijke tegenstanders van zich af moeten slaan om weer terug te keren uit het stormachtige gebied.

Cold Fear zal vanaf 4 maart in de winkels liggen voor PC, Xbox en PlayStation 2.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • De OPM2 heeft deze maand een review staan in hun blad ( als 1 van de eerste) en ik was een beetje teleurgesteld in de score die zij de game gaven.

  Nu wacht ik nog wel een paar andere reviews af voor dat ik besluit om het spel wel of niet aan te schaven.

 • How the hell weet jij dat nou weer, spel gespeeld?

 • Hij is aangekondigt voor de cube hoor

 • Ziet er goed uit(Y)

 • Lijkt me vet spel :D afschuwelijk mooj :D

 • @pivu.

  Das al lang geleden der is alleen nergens meer iets over te vinden zelf op de site van ubi soft staat niets vermeld meer over een cube versie dus ik denk dat je daar naar kan gaan fluiten.

 • @cade:

  Heb jij een demo ergens gespeeld? Zo ja waar zat die bij dan>?

 • @cade.

  Das leuk voor je morgen komt de game hier uit als het goed is maar ik wil eerst nog wel wat meer reviews over de game lezen, maar die zijn er nog niet op de review van de OPM2 en XBM na en die waren allebei niet slecht maar zeker niet super te spreken over de game.

 • mm het lage punt komt miss omdat opm zuigt ze gaven san andreas ook al veel te laag

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren