1. Namco patenteert Tales-of namen

Namco patenteert Tales-of namen

Namco heeft op het Japanse patentbureau de namen: Tales of Harmonia, Tales of the Abyss en Tales of Mirage geregistreerd.

Wat Namco met deze namen van plan is is nog niet bekend, Namco heeft wellicht een aantal spellen in ontwikkeling rond deze namen. Details en beeldmateriaal zijn echter nog niet vrijgegeven.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Wat Namco met deze namen van plan is is nog niet bekend  ik denk games ervan maken ;)

 • Hoeft niet. Kunnen ook anime's of films of oid worden. Of gewoon hebben ze ideeën en registreren ze daarom namen.

 • misschien zit er een fijne gba/ds rpg tussen :)

 • 't gaat hier om trademarks, niet om patenten…

 • Je bent fout bezig als je een cube koopt voor de rpgs die er amper op zijn ja^^

 • @blupp: Inderdaad =P  @Supah: Wist je dat Tales of Symphonia ook op de PS2 is? Ja alleen in Japan maar toch. Je ken em dus ook importeren.

 • The more tales, the better

 • @demonfoxkyubi : Succes, speel jij maar de Japse versie van TOS (geeft het boek japans voor dummies)  @blupp : Gaat het nou om kwantiteit of om kwaliteit?? Ik geef toe dat er niet veel RPG's zijn voor de cube, maar de RPG's die er voor het platform zijn zijn wel stuk voor stuk juweeltjes, en aangezien een cube al te krijgen is voor 89,95 is het een aanrader voor elke grote RPG fan om een cube te kopen met daarbij spellen als TOS, Paper Mario, FF:CC en de Fantasy Star serie.  Ik verwacht nog wel een versie voor een nintendo console omdat TOS ontzettend goed is ontvangen door het nintendo publiek, misschien niet exclusief maar zoiezo wel weer een Tales Of spel op een Nintendo platform.


 • Die nieuwe tales kwam toch alleen op de PS2?

 • idd en er zijn veel rpg´s voor de xbox of zo uit wou je zeggen… (voor de ps2 valt dan wel weer mee, maar zeg nou zelf van die spellen zijn maar een handjevol games echt goed (wat meestal zo is bij elke console))

 • @Supah zomaar ben je fout bezig als je tales of symphonia niet hebt -_-' go see an mental doctor.

  en ik heb ook spellen geimporteert alleen dan voor op de cube. ook in het japans en toch kan je het zowat volgen. het gaat daar niet altijd om. bovendien is veel japans ook engels en ik kijk ongelofelijk veel anime dus ik begrijp er nog eens wel wat van :P

 • Uhm…fanboys? Ik had t niet tegen jullie maar tegen iedereen. Ik ben geen mongool hoor, ik heb zelf een cube.

  En je vraagt of t om kwaliteit of kwantiteit gaat linky?

  Nou t gaat om ALLEBEI. ToS is vet ja, ga ik morgen es kopen, paper mario is in een weekje klaar, baten kaitos is nog niet uit. Skies of arcadia is een remake die ik btw nergens inde winkels heb gezien en phantasy star is een gemiddeld spel zonder online want ik ga daar niet voor dokken^^ Je hebt op alle consoles niet erg veel rpgs, op de xbox misschien t meest, jammer dat t snes tijdperk allang afgelopen is met een stuk of 30 goeie rpgs-_-'

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren