1. Dag Lizard J

Dag Lizard J

Op een babyopvang zitten alleen baby’s en in een bejaardentehuis zitten alleen bejaarden. Zo ook op IG waar men zich richt op de leeftijdscategorie 12 t/m 19 jaar. Ik val er buiten, omdat ik te oud ben, midden 20 om precies te zijn. Ik ben een bejaarde op IG met grijs haar, kalend, diepe rimpels en dikke buik die alleen maar over “vroeger” kan vertellen. Ik pas hier niet meer tussen. U snapt dat ik beeldspraak gebruik, maar het feit is dat ik mijn ‘lidmaatschap’ beëindig.

Sinds 2002 ben ik lid en heb ik getracht goede recensies te schrijven, leuke logs/verhalen te vertellen, interessante club op te richten en zinnig commentaar te geven. Vaak zonder resultaat, maar soms ook met veel waardering en buitengewoon complimenteuze opmerkingen. Ontzettend bedankt daarvoor.

Regelmatig heb ik verzoeken gekregen van leden om te gaan schrijven voor een nieuwe gamesite. Deze heb ik allemaal afgewezen, omdat ik niet geloof in goedwillende amateurs zonder ervaring die denken zomaar even een professionele serieuze succesvolle site op te kunnen richten. Tot dusver heb ik altijd gelijk gekregen.

Daarnaast hebben sommige IG leden contact met mij gezocht op persoonlijk vlak. Hoezeer ik dit waardeer, heb ik mij ook hier afzijdig gedragen. Dit zegt niets over jullie, maar alles over mij. Ik ben een loner zonder vrienden.

Het goede van IG is dat iedereen op respectvolle en fatsoenlijke wijze met elkander spreekt in een ongedwongen sfeer. Wat dat betreft is IG geen weerspiegeling van de maatschappij. Heel bijzonder en een compliment waard.

Ik zal nog tot december mijn pm checken. Daarna is het over. Bedankt allemaal voor het plezierige contact.

Greetz,

Lizard J

Dit artikel delen

Over de auteur