1. Het leven van een moordenaar…

Het leven van een moordenaar…

… is verdomd goed!

Dit baseer ik op mijn avonturen met Ezio Auditore de Firenze, de Italiaanse assasijn uit Assassin’s Creed 2. Heerlijk spel! Ik zit er nu diep in en het eerste wat me opviel is de enorm krachtige soundtrack. Echt een genot voor het oor en een waanzinnige toevoeging aan de algemene beleving.

Beluister hier mijn favoriete track van de soundtrack.

Verwacht in de loop van volgende week mijn review.

Pixeljunk Shooter

Verder ben ik aan de slag gegaan met de reviewcode van Pixeljunk Shooter (Thanks Dave!). Erg vermakelijk spel met ook al zo’n toffe soundtrack. Minder episch misschien, maar wel erg kunstig. Het doet me een beetje denken aan ‘The other side’-tracks van het ‘Converting Vegetarians’-album van Infected Mushroom. Het hele spel is trouwens erg kunstig. Veel originele gameplay-mechanieken en leuke mini-puzzels. Maar hierover later meer, in de review!

Modern Warfare 2

Ik heb me overgegeven aan de druk van mijn vrienden. Ik kon niet meer achterblijven. Ja, ik ben door de knieën gegaan voor de hype die Modern Warfare 2 heet.

Nu kan ik tenminste de vele tientallen invites accepteren waar bijna mijn volledige PSN-vriendenlijst me dagelijks op trakteert. Zucht…

O, wacht… Over het spel zelf? Ja, nou, wat zal ik zeggen. Meer van hetzelfde?

Dat klopt. Maar het is toch best lekker. Net als een tweede keer opscheppen bij een goede maaltijd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Caemgen Ik speel graag games :-)