1. (update!) Assassin's Creed 2: Alternatieve Launch trailer

(update!) Assassin's Creed 2: Alternatieve Launch trailer

Bij de launch van Assassins Creed 2 hoort natuurlijk een launch trailer. Die van mij is dus eigenlijk net te laat. Maakt niks uit, ik post hem lekker toch. Heb wat vertraging opgelopen doordat ik niet tevreden was met de eerste versie en er nog wat meer aan heb gesleuteld, het was nogal irritant dat de tekst in de originele trailers vaak al (luide) muziek eronder had waardoor de muziek van mijn video een beetje ontstemd zou worden, hier en daar hoor je het nog steeds een beetje, maar dit is het beste wat ik eraan kon doen.

Vond deze muziek er eigenlijk beter bij passen dan die van de launch trailer, en al helemaal beter dan de muziek van de Visions of Venice trailer (dat irritante dj deuntje). Maja, ik heb zelf de game al uitgespeeld en denk dat mijn trailer wel ongeveer de juiste sfeer neerzet voor het verhaal van Ezio, heb er bewust geen beelden van het heden en het verhaal van Desmond ingestopt, mede omdat dit pas aan het eind van de game op gang komt en ik spoilers wilde vermijden. Dus, enjoy!

Edit: Omdat ik toch een aantal meldingen kreeg van de slecht hoorbare stemmen in de trailer ben ik er nog eens naar gaan kijken en heb ik alle stemmen vervangen door stemmen uit de cutscenes zelf, nu zit er geen irritant achtergrond deuntje meer bij en zijn ze als het goed is veel beter verstaanbaar, check it out:

Dit artikel delen

Over de auteur