1. True Fantasy Live Online vertraagd

True Fantasy Live Online vertraagd

Microsoft heeft aangekondigd dat True Fantasy Live Online is vertraagd. Het spel stond oorspronkelijk gepland voor een Japanse uitgave in dit voorjaar, maar is nu doorgeschoven naar de komende winter. Microsoft gaf als reden op dat men meer tijd nodig had om een beter spel te creëren.

Deze MMORPG, die twee jaar geleden voor het eerst werd aangekondigd, is inmiddels al meerdere malen vertraagd. De beta test die op korte termijn had moeten beginnen is verschoven naar de zomer. In het najaar zullen Microsoft en Level 5 nieuwe testers aannemen om zo de laatste puntjes op de 'i' te kunnen zetten.

Wij kunnen deze MMORPG begin 2005 in de winkel verwachten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Jammer, ik denk niet dat deze begin 2005 gaat halen hoor, het is zo'n complex spel waarmee ze nu al heel lang aan 't klooien zijn. Ik hoop echter dat het zo snel mogelijk in mijn xbox te vinden is, want het belooft een fantastisch spel te worden.

 • Dit is de meest interessante MMORPG voor mij. Reden om XBOXlive te halen…………. samen met Halo 2 en DoA: Ultimate.  Hebben jullie geruchten gehoord over dat "Microsoft" Blizzard wil kopen en World of Warcraft eerst wil uitbrengen op XBOX, later PC…. wat dus de reden kan zijn dat de MMORPG Mythica van Microsoft gecanceld is. Er was zoiets vermeld bij een Duits site (weet niet meer welke).

 • Niks over gelezen .  Maar helaas gaat dit nog lang duren met die True Fantasy vrees ik .

  Dus deze Chris is het eens met die andere Kris .

 • Dit kan volgens mij zo'n spel worden dat de Xbox verkopen in Japan een flinke boost gaat geven.

 • Mja met MMORPG's moet je weer extra betalen, ook bij Xbox. Moet je er voor hebben maar alleen als het spel echt goed is!

 • Dit spel ruikt naar alles wat Japanners lekker vinden…….

 • Ik ga ervan uit dat de 'maandelijkse fees' laag blijven want je betaald al voor XBOXlive. Waarschijnlijk word het de helft van de standaard fees van MMORPG's wat meestal 10-20 euro's is, dus ongeveer 5-10 euro's. We zien wel………

 • Neeeeeh, de meestbelovende game imo vertraagd??!? GRRRRRRRRR

  Ik wil niet meer langer wachten!!!!! maarja……

 • Is er weer een mooi spel weer uitgesteld. Je word er wel gek van.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren