1. 4x bullshit in Modern Warfare 2

4x bullshit in Modern Warfare 2

Ik ben een groot fan van de call of duty serie, en speel ook vele uren modern warfare 2. Alleen op de een of andere manier lijkt het wel of ze in ieder spel van die klote dingen stoppen.

1. Model 1887, een shotgun dat zo overpowered is dat iedere noob hiermee gaat rondrennen, veels te sterk gemaakt en zijn range is veels te groot, dat ding uit het jaar nul is nog sterker dan de shotguns die tegenwoordig gebruikt worden, ligt het nou aan mij is dat nou gewoon bullshit. Ik zie de SWAT teams er al mee lopen, jezus.

2. Chopper gunner, heel leuk en aardig zelf in dat ding zitten en knallen, maar kom op! Veels te overpowered weer, je bent nog niet buiten of je bent alweer dood, in de grote mappen kun je hem nog wel uit de lucht knallen, maar in de hele kleine mappen kun je beter onder een bureau gaan zitten binnen, en zelfs dan weten ze af en toe nog te raken! Jammer.

3. The Nuke natuurlijk. killstreak van 25 en je gooit een atoombom waarmee je iedereen, waaronder jezelf en je eigen fucking team kilt, lekker slim. The Nuke is een soort bijbel voor die gasten die er echt alles aan doen om het te krijgen. Campen campen en nog is campen, deze killstreak is speciaal voor de gasten die net zo lang gaan campen tot ze hem eindelijk hebben, be a man en probeer het dan teminste nog midden in de actie te halen.

4. Painkiller, in de nieuwe MW2 heb je niet alleen killstreaks maar ook deathstreaks, leuk voor de nieuwkomers maar het slaat helemaal nergens op. Je neemt een fucking pilletje en opeens kun je 3x zoveel kogels hebben voordat je dood bent, ff series een pilletje, wie heeft dat bedacht bij IW? Dat slaat toch helemaal nergens op.

Maar voor de rest is het een geweldig spel :P Dit wilde ik gewoon ff kwijt nadat ik net met alle 4 temaken heb gehad. Thank you

Dit artikel delen

Over de auteur