1. Het begin van het einde

Het begin van het einde

Nee, de wereld vergaat nog niet, maar het jaar is wel bijna ten einde gekomen. Traditiegetrouw sluiten wij het jaar af met heel veel content, waarbij we op verschillende manieren terugkijken. We zijn daar vandaag mee begonnen met de aftrap van de Game Awards en de komende weken zullen jullie nog veel meer content mogen verwachten.

Zo komen we met heel veel verschillende Top 5’s, hebben we nog wat leuke prijsvragen en een aantal ludieke artikelen, om af te sluiten met de grote Top 100 van het afgelopen decennium!

Tegelijkertijd zal het qua nieuws en vaste rubrieken iets rustig worden. Er is traditiegetrouw nauwelijks nieuws in de laatste weken van december en ook artikelen als Deze Week, de Verjaardagen en de Wat spelen we dit weekend zullen komen te vervallen, aangezien veel redacteuren weg zijn of vanwege het feit dat er niks te melden is. Zie het dus maar als een mooi einde met veel leuke artikelen, maar tegelijkertijd nemen we een stukje gas terug om zo in 2010 gelijk er hard in te knallen. En dat jaar, kan wel eens een heeeeeeeel erg mooi jaar gaan worden!

Dit artikel delen

Over de auteur