1. EDITED: Best kill ever

EDITED: Best kill ever

Vele van de mensen die dit lezen spelen vast veel shooters. Maar heb jij ook wel eens dat je een kill maakt waar je mond van openvalt? Soms... heel soms overkomt mij dat wel eens. Maar geen van die kills is zo mooi als deze in dit filmpje. Kijk en leer.

Ik heb hem zonder te overdrijven wel twintig keer opnieuw gekeken. Al was het alleen maar om te zien hoeveel geluk hij had, of om de verbazing van de andere mensen in de lobby te horen. Deze kill is absoluut een toppertje en het zal nog een lange tijd duren voor er een betere komt. Alhoewel...

EDIT:

Denk je net de mooiste kill in een log gezet te hebben, kom je weer een topper tegen. Alhoewel hij net niet zo mooi is als de eerste (vind ik). Is dit toch ook een mooie. Hij staat hieronder natuurlijk.

Bekijk ze en oordeel welke jij het beste vind. Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie kills maar deze twee springen er toch echt uit. Als je zelf een mooie kill hebt gemaakt, of eventueel gezien hebt op youtube, ben dan niet te bescheiden om zelf de link in een reactie te zetten.

Dit artikel delen

Over de auteur