1. Mijn passioneel leventje: 30/12/09

Mijn passioneel leventje: 30/12/09

Weblogs, je hebt ze in alle geuren en kleuren. Sommigen houden het kort, sommigen toveren meteen een lach op je gezicht en aan anderen heb je dan weer niets. Ik heb dan ook besloten om elke dag dat ik niet dood, vermist of op de Nederlandse Antillen zit een weblog te schrijven. Eentje die over mijn passioneel leventje als gamer handelt.

Lichtjes onder de indruk van de positieve reacties begin ik aan nummer twee van een hopelijk lange successerie. Velen van jullie zitten waarschijnlijk vol spanning te wachten op wat mijn oplossing op de storie met Pietje nu wel degelijk is. Sommigen waren zo vriendelijk om mij op ideeën te brengen. Helaas is het geen enkele van de door jullie voorgestelde mogelijkheden geworden. Mijn oplossing is veel beter. Al heb ik eventjes overwogen om mijn geliefde wat meer aandacht te geven, maar bij nader onderzoek leek dat toch niet zo een goed idee. Jammer voor haar, maar zij blijft nog een tijdje een meubelstuk in het decor.

Oké, ik begin nu lichtjes rond de pot te draaien en volgens mij beginnen er een paar achter hun computer gek te worden. Het zit echter zo: In lichte koopwoede heb ik naar het plaatselijk shoppingcenter gerend en heb ik de complete DVD-box van NCIS, Empire: Total War en Star Wars: The Force Unleashed gekocht. De spiksplinternieuwe Multimedia PC die de Kerstman had gebracht moest het geheel compleet maken. Ik weet het, kopen bij zulke situaties komt niet echt hetero over, maar het helpt wel om mijn verdriet te verwerken. Het gat in mijn budget zal wel nog enige tijd zal wel nog een enige tijd nazinderen, maar waar bestaan Papa’s anders voor? Met een overvolle winkelzak en een leeggeplunderde portefeuille stap ik lekker gerelaxt naar huis. Nu moest ik alleen nog de hele boel zien te installeren.

Hoe dat afloopt lees je morgen,

Chris_The_Mentalist

Dit artikel delen

Over de auteur