1. Legends of IGF Editie 102: Tidow onder de regenboog

Legends of IGF Editie 102: Tidow onder de regenboog

We kennen ze allemaal, de Legendes van het forum. Mortal Marcel, Sadist, Tidow, Bloten Poten Peter… Stuk voor stuk mensen, dat hopen we tenminste, die de boel een stuk vrolijker maken op IG, of minder. Deze mensen zijn iniedergeval van levensbelang, en het IGF zou het IGF niet zijn zonder ze. Daarom een serie blogs genaamd: Legends of IGF, om deze helden eens een keer in het zonnetje te zetten en meer over hun interessante persoonlijkheid en voorkeuren te weten te komen. In deze tweede editie staan de spotlights op een man die iedereen kent, de koning van het IGF. Een man die wel drie Nottys heeft gewonnen, verdrinkt in zijn populariteit en bovendien errug kaal is. Ik presenteer u, Legends of IGF Editie 02: Tidow onder de regenboog!

Hallo meneer Tidow… Tidow… Nee, er ringt geen belletje. Waarom de naam Tidow Tidow?

Tja dat is een lang verhaal! Vroeger, toen ik nog een kleine guppekop was, ging ik een keer met vrienden naar een zaalvoetbalwedstrijd voor vrouwen. (Oh wacht het is ook even slim te vertellen dat je Tidow fonetisch uitspreekt als Tiedoo) Terwijl we daar naar het geklungel van de dames aan het kijken waren besloot ik dat ik dorstig was. Dus ik ging bier halen voor de bende, terwijl ik weg liep hoorde ik mijn vrienden constant mijn naam roepen. Dus ik draai me om en vraag, whats up? Ze kijken me aan en beginnen te lachen. Eenmaal terug met het bier noemden ze me Tidow, en daar zijn ze eigenlijk nooit meer mee op gehouden.

Maanden later kwam ik er achter dat Tidow een soort van straattaal was voor borsten. Ze riepen mijn naam dus niet, maar riepen Tidows, naar de jigglende borsten van de zaalvoetballende dames. En de bijnaam Tidow is blijven hangen.

Dus al die jaren schreeuw ik Hè Tieten! Tegen je? Trouwens, ik ken nog een erg goede therapeut voor mensen die iets teveel met sexuele bezigheden… bezig zijn. Intresse?

Jups, maar ik heb er weinig last van hoor. We gebruiken het allang niet meer voor tieten, alleen voor mij.

Nog goede voornemens voor het nieuwe jaar?

Officieel doe ik niet aan goede voornemens, maar ik heb wel een aantal plannen. Zo wil ik eindelijk eens afstuderen, een baan zoeken, een nieuw huisje en in de zomer naar een andere continent afreizen. Misschien iets van vrijwilligerswerk ofzo, maar daar ga ik nog even over nadenken.

Vrijwilligers werk, nobel hoor. Waar zou je dan het liefst vrijwilligen, en waarom?

Haha of het zo nobel is weet ik niet. Ik zat er aan te denken om een paar maanden in een reservaat te helpen. Dus paden vrij maken en toeristen rond leiden enzo. Het lijkt me tof om een aantal maanden compleet in een andere setting te leven, natuurlijk is het tof dat ik de natuur daarbij help, maar het voornamelijk iets wat ik voor mezelf doe.

Beste Tidow, je hebt een verbazingwekkend aantal van drie Nottys gewonnen dit jaar. Het forum van IG vind je de IGF Pilskoning, beste Weblogger en Mister IGF. Eerste twee kan ik nog begrijpen, maar Mister IGF

Je bent ugly, kaal en je draagt een afschuwelijke zonnebril! Waarom denk je zelf dat je de Notty gewonnen hebt?

Dude ten eerste, die zonnebril is f*cking awesome! Aviators ftw!

Daarnaast heb ik geen idee waarom ik hem gewonnen heb. Zit zelf ook met de vraag. Ik kan zo nu en dan best arrogant zijn, maar ik zie zelf ook wel in dat ik niet de knapste dude ben van het forum. Het enige wat ik me kan bedenken is dat de leden een andere maatstaf hebben gebruikt bij het stemmen. De dude die IGF belichaamd ofzo? Ik weet het niet.

Wie is de dude op je avatar? Iemand met haar, dus jij kan het niet zijn

Dat is het fictieve personage Barney Stinson, gespeeld door Neil Patrcik Harris. De schrijver van de bro-code, uitvinder van de lemon law en burgemeester van awesome-town. Een held. Check How I Met Your Mother (een serie) voor details.

Leg voor alle no-bros eens uit wat de bro-code is. Shame on them, dat weten we, maar zonder leermeester komen er nooit leerlingen

De Bro-code is een guideline voor hoe bros zich onder elkaar dienen te gedragen. De meest basale regel is -Bros before hos- maar er wordt flink in uitgewijd, zo mag je bijvoorbeeld niet de moeder van een vriend versieren. Een stiefmoeder mag wel, zolang zij het initieert. Het is een handig boek voor mensen die zich afvragen wat ze nu wel en niet kunnen doen bij hun vrienden.

Ik citeer: Wat doe je als je op een avond in de slowchat zit en de chat is slowwww? Je stelt voor een IG sitcom te maken die uitgroeit tot een reallife soap. Waar vervolgens verhalen over geschreven worden. Dit is er een… Hoe heeft het ooit zo ver kunnen komen oh Tidowert? Begrijp me niet verkeerd, de IGF Villa is awesome, maar waarom, en hoe?

Pfff ja dat is een goede vraag. Als ik het me goed herinner zaten we op een gegeven in de slowchat. Iemand opperde dat er een geniale sitcom geschreven zou kunnen worden met bepaalde characters van het IGF. Toen gooide Snappie volgens mij een opmerking er in dat er een big brother achtig programma zou moeten zijn en gaf hiervoor een aantal leden op. Toen schreef iemand een samenvatting van dat programma en dat vond ik wel tof. Toen schreef ik er ook één, maar die was natuurlijk weer overdreven lang. Mensen spoorden me aan verder te gaan en dat liep uiteindelijk uit op een ziekelijk lang verhaal.

Komt er ooit nog een IGF Villa Seizoen 2?

Ik denk het niet, het verhaal is redelijk klaar op zich. We hebben de toekomst gezien van de bewoners en het verhaal is klaar. Maar misschien dat ik wel een nieuw verhaal gebaseerd op mensen van IG ga schrijven. Ik heb een ideetje, maar of dat er ooit uit komt is de vraag.

Ik heb gezien dat je een verdraaid goede LBP level designer bent, met als episch hoogtepunt je nieuwste meesterwerk Quetzoqacls Gold (Quetzo WTFemis?), hoe doe je dat toch?

Tja geen idee, ik was weer compleet geïnspireerd door de toevoeging van water in LBP. Eerst wilde ik mijn Lost-levels gaan remaken, maar op een gegeven ben ik daarmee gekapt. Ik ben enorm fan van die oude klassieke avonturenfilms en heb elk cliché dat ik kon bedenken er in gestopt. Toen ging het redelijk vanzelf.

Dan kom ik meteen bij de vraag, wat is je favoriete Avonturen film?

Pff dat is een goede vraag, ik ga dan toch voor Raider of the lost ark! Pure epicness. Al zijn films als Romancing the stone en Kongo ook erg tof!

Zombies of Michael Jackson?

Zombies!!! Ik ben ooit een keer 10 minuten geband omdat ik Michaels dood niet respecteerde. Dus die keuze is makkelijk.

Planten Vs. Zombies, en de winaar is?

Zombies!! Wat denk je zelf?

Wat schiet je als eerste te binnen als je dit ziet?

Ik wil ook een zwembad in mn tuin

Ik ruik een Zombie lover (lieve klikbuis lezertjes, wees blij dat er geen ruik-visie op IG bestaat…), hoe komt dat zo?

Ik weet het niet, zombies zijn gewoon awesome! Ik ben sowieso een fan van post-apocalyptische verhalen en daar is de zombie variant toch wel heer en meester. Doden die opstaan uit het graaf en hersens eten? Awesome!

En om nog even Clichè te blijven, favoriete Zombie film?

Dawn of the Dead 2004, no doubt about it!

All Time favorite IGF meme

De stoel van Beunhaas! één van de eerste die ik meemaakte op IGF.

Liefste Iger

7threst! Echt een held!

Beste reviewer

Ik moet bekennen dat ik weinig reviews lees, maar dan kies ik toch weer voor 7th, mooi dat hij altijd van die vage games recenseert!

IGer die je het liefste onder de ban hamer zou willen vinden

Ook ik zit niet met mijn vinger in mn anus te wachten tot er iemand geband wordt, maar er zijn wel een aantal irritante mensen te vinden. Ik denk Ldawg. Waarom is wel duidelijk denk ik.

IGer die jammergenoeg onder de ban hamer valt te vinden

Beunhaas

Die dude was grappig!

Grappigste Iger

In eerste instantie is dat natuurlijk Jaspert! Maar die heeft al genoeg credits gekregen bij de IGF awards. Maar Marcel kan ook altijd wel een glimlach op mijn gezicht toveren.

Grootste mede legende

Marcel natuurlijk, die dude heeft zelfs een eigen smiley!

Favoriete soort bier?

Mensen vragen me dat vaker, maar er is niet één favoriete soort bier. Bier is net wijn, in verschillende situaties drink je verschillende soorten. Check mn bio, alles daar is lekker!

Cloudy With A Change of Meatballs of Up

Cloudy with a chance of meatballs all the way! Die films was echt 3000 keer zo awesome als Up. Je lacht elke 3 seconden, bij Up was dat een stuk minder.

Editors Note: Dit, beste klikbuis lezertjes, is waarom de IGF Pilskoning Tidow zo frigging awesome is! Voor alle cultuurbarbaren die de film nog niet hebben gecheckt, kijk die film! Absoluut geniaal, Cloudy With A Change of Meatballs tovert gegarandeert een smile op zelfs de grootste Scrooge, om nog even in de kerst sfeer te blijven.

The End

Nog een gelukkig nieuwjaar gewenst! Hopelijk met veel vette games, leker eten en meer afleveringen van IGF Legends!

Cheers! En nu op naar de oliebollen, tudulululululudu!

Dit artikel delen

Over de auteur