1. Mijn passioneel leventje: nieuwjaarsblog

Mijn passioneel leventje: nieuwjaarsblog

Weblogs, je hebt ze in alle geuren en kleuren. Sommigen houden het kort, sommigen toveren meteen een lach op je gezicht en aan anderen heb je dan weer niets. Ik heb dan ook besloten om elke dag dat ik niet dood, vermist of op de Nederlandse Antillen zit een weblog te schrijven. Eentje die over mijn passioneel leventje als gamer handelt.

Ja ik weet het, van mijn belofte om elke dag een blog te schrijven is niets minder waar gebleken. Mijn slavendrijfster die naar de naam ‘mama’ luistert maakte het zowat onmogelijk om langer dan twee minuten voor mijn computer te zitten. Waarom zoveel moeite doen om je huis in perfecte staat te krijgen als je de dag erna met een kater erbovenop weer opnieuw mag beginnen? Gelukkig voor me kon ik vandaag lekker lang uitslapen en vond mijn geldschieter* het nodig om de afwas van eenentwintig hongerige fuifbeesten te doen.

Welgeteld heb ik gisterenavond toch zo’n 150 euro weten te bemachtigen bij familie, vrienden en profiteurs die wij ‘kennissen’ noemen. Niet genoeg om Pietje te vervangen, maar wel een goed spaarpotje voor het aankomende gamesgeweld dat de komende maanden op ons zal worden losgelaten.

Als laatste de datums waar zeker geen weblog zal verschijnen:

21 januari

18-25 maart

20-25 juni

½ dagen in de grote vakantie

24 december

31 december

Een prachtig 2010 toegewenst,

Chris_The_Mentalist

Dit artikel delen

Over de auteur