1. Mijn passioneel leventje: 2/3 januari

Mijn passioneel leventje: 2/3 januari

Weblogs, je hebt ze in alle geuren en kleuren. Sommigen houden het kort, sommigen toveren meteen een lach op je gezicht en aan anderen heb je dan weer niets. Ik heb dan ook besloten om elke dag dat ik niet dood, vermist of op de Nederlandse Antillen zit een weblog te schrijven. Eentje die over mijn passioneel leventje als gamer handelt.

Ha, daar is die shitblogger weer zullen velen van mijn trouwe lezertjes denken, sommigen zullen dan weer blij zijn om de laatste dag van de vakantie met wat boeiend leesmateriaal af te sluiten, en anderen… tjah, die gunnen mijn blog geen blik. Desondanks ben ik met een dag vertraging weer van de partij en sta ik paraat om jullie over mijn dag te vertellen.

De gouden vraag luidt zoals altijd: “en wat heb ik vandaag gedaan?”. Wel, niet echt veel moet ik toegeven, want om acht uur ‘s morgens moest ik al aan de ontbijttafel staan om een uurtje later mijn familie een goed nieuw jaar te wensen. En voor de rest heb ik heel mijn huis afgeschuimd op zoek naar mijn stoffige boekentas, en heb ik Napoleon steeds verder in de schaduw gezet met mijn meesterlijke veldslagen in Empire: Total War (die ik natuurlijk overweldigend heb gewonnen).

Zondag komt er jammer genoeg geen blog, want van die Ouwe Met Zijn Baard moet ik op zondag rusten en ik mag ook niet in slaap vallen als ik morgen eindelijk weer naar het kontje van mijn wiskundelerares mag staren.

Smakelijk,

Chris_The_Mentalist

Dit artikel delen

Over de auteur