1. Muziek genres

Muziek genres

Zoals jullie misschien al weten bestaan er heel veel verschillende soorten muziekgenres. De één vind een bepaald genre mooier dan een ander, en zo is dat omgekeerd waarschijnlijk hetzelfde. Ikzelf was een tijd een bewonderaar van house muziek. Nu is het niet zo dat ik er vanaf ben gestapt, maar ik ben gewoon wat meer gaan experimenteren met andere genres. Nieuwe genres. Ik denk zelfs dat heel veel mensen dat doen, want nieuwe ervaringen zijn altijd wel leuk om mee te maken.

Ik heb zelfs een tijdje van alles geluisterd, zo was ik een tijdje een enorme fan van het groepje dat onder de naam ‘Gorillaz’ schuilgaat. Met hun artistieke clips en covers gemixt met hun muziek werd ik meteen betoverd door de groep.

Ook luisterde ik een tijdje erg veel naar bands als Linkin Park en Green Day. Normaal gesproken ben ik niet zo een fan van het rock genre, maar voor deze twee groepen maakte ik een uitzondering. Ik vond hun muziek gewoon een stuk anders dan al het andere rock muziek (no offense).

Maar na een tijdje gegoogled te hebben kwam ik uit op het Garage genre. Een soort van funky, hip-hopachtig en snel muziek dat er gewoon voor zorgt dat ik uit mijn sloffen wil om de disco’s van alle straten op de hele wereld onveilig te maken.

Maargoed, zoals altijd zal ook dit weer een fase wezen.

Dit artikel delen

Over de auteur