1. Yellow light of dead

Yellow light of dead

Ik was vandaag zoals gewoonlijk mw2 aan het spelen, en opeens valt mijn ps3 uit tot de standby functie. Ik druk weer op de aan/uit knop en in plaats van dat het rode lampje nu, zowel blauw als groen wordt, werd hij ineens geel voor 1 sec en toen weer rood. Sinds dien start mijn ps3 niet meer op en blijft hij steeds dat gele lampje houden. Via internet kwam ik er dus achter dat het om de yellow light of dead ging, eerlijk gezegd had ik er nog nooit van gehoord :O Maar nu zit ik dus met een ps3 van de eerste dag, 60 gb ps3, zonder garantie met een yellow light of dead.

Heeft iemand dit ook gehad of weet wat je moet doen om het te verhelpen?

Veel mensen sturen hem terug op naar sony maar dan betaal je, doordat ik geen garantie heb, een dikke geldsom, en je krijgt een gerepareerde versie terug, waarvan de helft van kut kwaliteit is.

Daarnaast wil ik niet weer al mijn gegevens kwijt raken, kun je die alsnog terug krijgen

? Bijv mijn ps3 account, kan ik die behouden als ik een andere ps3 koop?. Ik dacht eraan om gewoon een nieuw ps3 te halen en dan mijn hard-drive daarin te stoppen, maar overal hebben ze alleen maar de slim versie, niet meer de normale "dikke" versie.

Kan iemand mij helpen met de yellow light of dead, en weet iemand een manier om gegevens terug te halen?

Dit artikel delen

Over de auteur