1. -

-

Rijen en rijen films: dvd's en blu-rays, die allemaal verzegeld zijn met een blauwe strip. 75% van alle films in een videotheek zijn bagger, 5% van alle films in de videotheek zijn echt goed tot geweldig, de overige 20% is erotiek. Lopende langs de kasten kijken allerlei ogen je recht aan, een vrouw, twee vrouwen, twee mannen, drie vrouwen en een man, drie vrouwen en drie mannen + een hond, Jim Carrey, Eddie Murphy, Jim Carrey en twee andere mannen. Kasten staan vol, inhoud is leeg. Klanten veel, 80% kutfilms is te weinig.

Wat is het moraal van de inleiding in dit kleine weblogje? De mensen van wie men kan verwachten van enige status te zijn pakken in een videotheek altijd kutfilms, slechte actiefilms (onlangs is er een nieuwe actiefilm uitgekomen met Val Kilmer. Van mij krijgt die film de nominatie voor de slechtste film van het jaar.) , slechte humor met echt slechte grappen (voorbeeld: Bride Wars) en ga zo maar door. Wat is het nut van dit moraal in deze inleiding? Helemaal niets.

Onlangs heb ik in mijn schoolstudie te maken gekregen met fragmentarisch schrijven. De schrijver maakt gebruik van fragmenten. Dit kunnen tijdsfragmenten zijn, maar ook plaatsgebondenfragmenten of persoonsgebondenfragmenten.

Even zonder gekheid, stelling: Deze weblog is kut.

Argument voor: Houd je bekjoh! (Dit is een drogreden van de eerste plank!)

Argument tegen: Je moeder heeft kanker en een SOA! (Dit is een drogreden van de eerste plank naast de boven beschrevene!)

Mensen, mensen, doe is normaal!

Soms heb ik last van dit soort gekheid. Mijn hoofd schiet van links naar rechts, van boven naar schuinrechtsonder. Als ik de beweging zou volgen krijg ik een lissajouz-figuur. Ignorance is strength!

Stelling: De recensies op Insidegamer zijn te kort en algemeen.

Post je mening + argumenten als reactie!!

Ik denk: dit verschilt, soms krijg ik een recensie te lezen waarvan ik ze direct uitkots met vers gal uit m'n maag. Soms krijg ik recensies te lezen, waarvan ik denk: Zo, die zijn goed! Hopelijk komen er meer van! Meestal zijn dat de wat langere, uitgebreidere recensies.

Bedankt voor het lezen van dit knipselwerk! Ik zou mezelf bijna een dadaistisch meesterkunstenaar noemen. Waarom ook eigenlijk niet? Ik haat dada en kunstgeschiedenis!

Grymlog out.

Dit artikel delen

Over de auteur