1. Sega onthult Shadow the Hedgehog

Sega onthult Shadow the Hedgehog

Ontwikkelaar en uitgever Sega heeft Shadow the Hedgehog onthuld tijdens het Walk of Game-evenement in San Fransisco. In het spel draait het allemaal om de tegenpool van Sonic: Shadow, die al eerder zijn opwachting maakte in Sonic Adventure 2.

Shadow heeft dezelfde eigenschappen als Sonic op één aspect na, hij kan een geweer dragen. In de trailer die is vrijgegeven door Sega zijn de woorden 'Hero or villian' te lezen. Dit zal er waarschijnlijk op duiden dat je zelf kunt bepalen hoe slecht of goed Shadow wordt.

Waarschijnlijk heeft Sega dit spel in ontwikkeling sinds de uitslag van de enquête die onlangs werd gehouden. Sega heeft nog niet aangegeven op welk platform het spel zal verschijnen. Al maakte Yuji Naka van Sega eerder al bekend dat de volgende Sonic op de GameCube zou verschijnen. Het eerste beeldmateriaal in de vorm van een 'trailer' kun je hier bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Shadow heeft een blaffer!

  • Shadow is langzamer dan Sonic

    Maar volgens mij wordt het geen shooter zoals HL2 eerder iets als Ratchet & Clank.

    Of het wordt helemaal geen shooter maar een action-adventure

  • hier lijkt me niks aan -_-'

  • ontwikkelaar AM2???    moet dat niet Sonic Team zijn???ik hoop dat dees op de cube komt en dan ook nog een real deal sonic game…sonic adventure 3 ofzo maar dan zonder de tails en knuckles levels….

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren