1. Meerdere voertuigen in MechAssault 2

Meerdere voertuigen in MechAssault 2

Er is vandaag nieuwe informatie te lezen over het online mechsimulatie spel MechAssault 2. De informatie afkomstig van GamingTarget, bevat onder andere het volgende:

Naast het spelen met een Mech is de keuze uitgebreidt met Tanks en VTOLs (Vertical Take Off and Landing Craft), die met kruisboograketten zijn uitgerust. Ook nieuw is de Rommel MK2 Tank die met twee zware kanonnen is bewapend en alle kanten op kan bewegen terwijl het onafhankelijk kan vuren.

Het Elemental is totaal vernieuwd. Je kan hiermee de Mech van je vijand overnemen. De piloot springt dan op de cockpit, schiet de bestuurder neer en jij bent de nieuwe eigenaar.

De filmpjes tijdens het verhaal zullen gebruik maken van dezelfde visualisaties als in het spel. Het verhaal gaat over het leger dat het rijk van Blake probeert te maken met technologieën die gestolen zijn van de ontwikkelfabrieken.

Zowel visueel als op het gebied van geluid belooft het spel deel één te overtreffen. De nieuwe engine zorgt voor nog meer detail en de explosies en andere effecten zijn totaal vernieuwd.

Door de grote hoeveelheid clans van deel één zul je in MechAssault 2 waarschijnlijk je Mech kunnen aanpassen door middel van bijvoorbeeld een logo van je team. Online zullen er dit keer zestien mensen kunnen meedoen en zijn er nieuwe spelopties toegevoegd.

MechAssault 2 zal eind 2004 in Amerika te koop zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik hoop alleen dat je dit keer wel de besturing zelf kan instellen want die van mechassault 1 was echt bagger slecht.

  • Lijkt me een leuk spel………. vooral op XBOXlive.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren