1. Eerste PlayStation Portable producten van Logitech

Eerste PlayStation Portable producten van Logitech

Op de CeBIT in Hanover (Duitsland) maakte Logitech haar PlayStation Portable producten bekend. Het gaat om vier producten die in mei 2005 te koop zijn in Amerika en Europa.

De Logitech PlayGear Pocket Case beschermt de PlayStation Portable tegen krassen. Daarnaast kunnen oordoppen of een hoofdtelefoon nogsteeds gebruikt worden wanneer de Pocket Case dicht is. Ideaal wanneer je wilt luisteren naar muziek.

De Logitech PlayGear Stealth Earphones zijn oordoppen voor de PlayStation Portable. Ze worden geleverd met drie rubberen lagen waardoor ze in elk oor passen. De Logitech PlayGear Amp Portable Speakers zijn externe speakers. Deze boxen worden geleverd met een hands-free set waardoor je makkelijk filmpjes kunt kijken op je PlayStation Portable.

Als laatste brengt Logitech een Audio Splitter. Hierdoor is het mogelijk om twee hoofdtelefoons of twee paar oordoppen te gebruiken op één PlayStation Portable. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • voor de PS2 heeft logitech zich meer dan bewezen met hun controllers en stuurtjes.. kep ook nog een ps2 keyboard van hun liggen en hun headset dus dit is wel nice voor de PSP zal vast nog wel meer komen in de toekomst :)

 • hmm ja idd ook het feit dat dit spul in mei te koop moet zijn zegt wel iets over de mogelijke release datum van het apparaatje!

 • fijn dat de psp meteen zo goed wordt ondersteund met rand apperatuur. en logitech is ook geen kleintje. fijn nieuws

 • we hoeven gelukkig echt niet heel lang meer te wachten in europa hoor geloof mij maar.

 • al hebben ze er maar 100.000 dan hebben in ieder geval de echte fans er een :D wil ik nog wel een keer voor de winkel gaan zitten ;) heeft ook zo z’n charmes..

  en de rest koop er dan maar een 2week tot 1maand later..

 • logitech maakt goede (betaalbare) spullen! zowel voor de ds als de psp :D

 • Ik moet nog steeds die netplay controller halen(A):P… maarja logitech is goed bezig:D:D… ze maken goede dingen!!!

 • Horen dat soort dingen niet op t forum thuis? Ma kweet de nadelen zelf ook nie.  Ontopic: Ja mooi spul, PSP word goed.

 • Logitech is superkwaliteit!!! Heb zelf een z-680 surround systeem :p Ik ben blijd at ze een case maken voor de PSP. Maar ik twijfel nog of ik dan die van Logitech zou kopen of die van Nyko waar een batterij in de case zelf zit.

 • ik zou die van Nyko kopen. met batterij is natuurlijk veel handiger.

  verder zou ik ook nog zo'n schermpje afdekker kopen voor als je geen zin heb om met een grote case rond te lopen. Bovendien heeft de PSP al een beschermings HOESJE die je bij de value pack krijgt.

 • Nice, Logitech is goed met die shit dus daar kunnen we wel iets van verwachten..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren