1. Diverse Eidos spellen verschijnen later

Diverse Eidos spellen verschijnen later

Tijdens het verslag van de half jaar cijfers van Eidos werden een paar details bekend gemaakt van een paar spellen. Just Cause, Hitman: Blood Money, 25 to Life en de nieuwste telg uit de Tomb Raider serie zijn allemaal vertraagd.

Al deze spellen verschijnen niet eerder dan het derde kwartaal van 2005. Daarnaast maakte men ook de platformen van het nieuwste deel van Tomb Raider bekend. Het spel moet op de PlayStation Portable en op de Xbox 2 verschijnen.

De verkoopcijfers van ShellShock: Nam 67 zijn ook bekend gemaakt. Het spel was goed voor ruim 900.000 keer verkochte exemplaren. Ondanks dit goede resultaat waren de half jaar cijfers teleurstellend. Een overzicht van de cijfers kun je vinden in dit PDF bestand.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • PDF bestanden kun je lezen met Adobe Reader.

  • Op de xbox 2 lol eerst was het altijd exclusief playstation :P

  • !!!! Tomb Raider komt toch ook wel op de pc mag ik hopen!

    beetje slordig van Eidos, al die uitstel

  • Enige games die leuk zijn met geweren en dergelijke zijn MGS series, RE series en GTA series, rest zuigt vind ik…maar tis wel erg slordig dit uitstel ja

  • champions chip manager niet uitgestelt :)

  • allemaal vertraagd :o… lekker dan maar goed die hitman zal toch wel niet echt vernieuwend zijn en die tomb raider zal ook wel niet zo best zijn en de rest weet ik niet (was 25 to life niet een soort gta-ripoff??)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren