1. Wees een popster in nieuwe SingStar

Wees een popster in nieuwe SingStar

In mei zal een nieuw deel in de karaoke-serie van SingStar op de PlayStation 2 verschijnen. Dat meldt de Engelse spellenwebsite Eurogamer aan de hand van een bericht dat zei onder ogen hebben gehad bij het perscentrum van Sony Europe. De titel zou SingStar Pop zijn.

SingStar Pop belooft "een nieuwe, frisse look en een brede eigentijdse selectie van nummers". Wederom zullen er 30 nummers aanwezig zijn, dit keer van artiesten als Avril Lavigne, Jamelia, Keane, Robbie Williams en de Black Eyed Peas.

Verder bevat het spel een nieuwe modus genaamd 'Rap Scoring'. Details hiervan zijn nog niet bekend maar wat we in ieder geval kunnen verwachten is dat je er extra punten mee kunt scoren door tegen iemand een 'battle' te houden om er achter te komen wie het beste is met de microfoon, met de ultieme 'MC Showdown'.

Daarnaast is er de toevoeging van de Medley modus, waar je korte stukjes van een nummer te horen krijgt. Zolang dat nummer speelt moet je dan zoveel mogelijk punten scoren, voordat het nummer weer veranderd. Er zijn ook twee modi die terugkeren in SingStar Pop, te weten: 'Pass the Mic' en 'Duets', en de PlayBack modus heeft een aantal nieuwe stemfilters gekregen.

Volgens het bericht van Sony zal SingStar Pop wederom met twee microfonen worden geleverd. Wanneer het spel moet verschijnen is nog niet bekend. De eerste screenshots zijn in de screenshotgalerij te bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • joechei, joechei. Blaas de fluit, sla de trom…

  • ik wil Singstar Hiphop :(

  • Rap is toch ook goed joh :P

  • Je kon toch zelf nummers downloaden??

  • kut zooi

    altijd die comericeele kut muziek

    ik sing star met death metal

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren